Mam nadziejęigi pisze:teraz szlifowanie to będzie bajka
leonzlasu - moja kuźnia :-)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: leonzlasu - moja kuźnia :-)
- Dracorian
- forumoholik
No jak Tomek zrobił to maszyna solidna...sam mam i polecam
ładnie już w tej kuźni...jeszcze trochę i się ciasno zacznie robic hehe 
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
Chroniczny brak czasu
Kucie 0, a przy szlifierce spędziłem teraz w weekend kilka godzin, dobre i to. Trochę poszlifowałem, powierciłem, pogwintowałem i pospawałem.
Silnika brak, tzn jest ale doj...ny podczas transportu niestety, trzeba się kotłować z wymianą
Poniżej kilka zdjęć z przebiegu prac. Stara celma się przydała
Kucie 0, a przy szlifierce spędziłem teraz w weekend kilka godzin, dobre i to. Trochę poszlifowałem, powierciłem, pogwintowałem i pospawałem.
Silnika brak, tzn jest ale doj...ny podczas transportu niestety, trzeba się kotłować z wymianą
Poniżej kilka zdjęć z przebiegu prac. Stara celma się przydała
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No, no, no. Robota pali Ci się w rękach. Masz już pasy? Ponoć u Ososa z forum knives większość kupuje i bardzo chwali.
Nie mam, ale muszę coś kupićSaduria pisze:No, no, no. Robota pali Ci się w rękach. Masz już pasy? Ponoć u Ososa z forum knives większość kupuje i bardzo chwali.
Zobaczę co tam ma, dziękuję
Na gazówkę w życiu się nie dam namówić, ale taśmówka? Kto wie?
Kusisz 
Może odrobinęBodar pisze:Na gazówkę w życiu się nie dam namówić, ale taśmówka? Kto wie?Kusisz
Od Ososa to najlepszeZobaczę co tam ma, dziękuję
Nawiązałem już z nim kontakt przez jego stronę na fb "roninscierne" bardzo dobre pierwsze wrażenie.Wojtek123 pisze:Od Ososa to najlepszeZobaczę co tam ma, dziękuję
Teraz tylko muszę pomyśleć i poczytać co mi się przyda na początek, no i złożyć zamówienie
A i dobra wiadomość dla mnie, bo wymienią mi ten nieszczęsny silnik który spadł na wał podczas transportu. Kamień z serca
To w ogóle świetny gość pogadałem doradził mi wysalał bez pobrania a pasy sa super tylko ja mam malutka szlifiereczke ale robia robote...
Przygoda przygoda każdej chwili szkoda...
Też kupiłem od niego, obsługa pierwsza klasaigi pisze:To w ogóle świetny gość pogadałem doradził mi wysalał bez pobrania a pasy sa super tylko ja mam malutka szlifiereczke ale robia robote...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Dziękuję, na razie w planach czysto kowalskie prace.
Ale fajnie mieć w warsztacie kolejny pomnik
Ale fajnie mieć w warsztacie kolejny pomnik