Obora z ambicjami - Gunnar
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Obora z ambicjami - Gunnar
Z tym nieszczęściem to może i prawda... Plątało się toto pół godziny kując coś z gwoździa. 12 razy się o nią potknąłem, 3 razy wygrzebała mi przypadkiem materiał z paleniska, 5 razy rozgrzebała żar. ALE! Poniżej co wymodziła. Serce w trakcie półgodzinnego plątania się, Młot Thora w miedzi wykonany w Krasnymstawie podczas nauk u Druida (pozdrowienia i ukłony). Z babą w kuźni też da się żyć - ino krótko 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
work until you no longer have to introduce yourself
z ta baba w kuzni to przesad jeszcze z epoki brazu ktory przetrwal w mitologii greckiej
chodzilo o Afrodyte Hefajstosa i gromy dla Zeusa
Fajna historia opisze ja jako ciekawostke jak wreszcie klawiature kupie bo ta ekranowa
to do dupy pisanie.
chodzilo o Afrodyte Hefajstosa i gromy dla Zeusa
Fajna historia opisze ja jako ciekawostke jak wreszcie klawiature kupie bo ta ekranowa
to do dupy pisanie.
-
graffic
to teraz nie ma litości - na pracę większe i mniejsze czekać będziemy !
a reszta bardzo ok - więc do dzieła kolego !
Gunnar - a jeśli już w miedzi się bawić zapragnąłeś - to nie ostrych narzędzi używaj !!! jeno gładkich i zapolerowanych - miedź Ci wdzięczna będzie, boś jej nie poharatał, a i przyjemniejsze i bardziej miękkie linie uzyskasz
ostre do wycinania dobre
(ot się mnie staropolszczyzna czepiła.... - oj za dużo książek z XVIII- XIX wieku...
)
a reszta bardzo ok - więc do dzieła kolego !
Gunnar - a jeśli już w miedzi się bawić zapragnąłeś - to nie ostrych narzędzi używaj !!! jeno gładkich i zapolerowanych - miedź Ci wdzięczna będzie, boś jej nie poharatał, a i przyjemniejsze i bardziej miękkie linie uzyskasz
ostre do wycinania dobre
(ot się mnie staropolszczyzna czepiła.... - oj za dużo książek z XVIII- XIX wieku...
A kto wie co mnie najdzie, na ten moment parcie na miedź ma moja luba (trochę dwuznaczne...
), bardzo prawdopodobne, że będzie się w tym temacie rozwijać - artystyczna dusza. Repus ze zdjęcia zrobiła w sumie w godzinę na festynie pod okiem Druida. I tak byłem pod wrażeniem 
work until you no longer have to introduce yourself