Mini kuźnia
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Borsuk Mat
Musze sobie większą kotlinę zrobić
, taką 60 na 30 cm. Taką płytszą ale obłożę ją cegłami, bo ta to się do zgrzewania raczej nie nada a i swobodnie w niej nic nie nagrzeje.
Ostatnio zmieniony 03 lis 2012, 22:35 przez RadeK, łącznie zmieniany 1 raz.
http://krol-artur.nazwa.pl/forumkowalsk ... d2cd1d5a22
tu masz gwozdzik trzeba szukac wszystko na forum już jest najpierw szukaj potem pytaj o kuzni poszukaj znajdziesz napewno
tu masz gwozdzik trzeba szukac wszystko na forum już jest najpierw szukaj potem pytaj o kuzni poszukaj znajdziesz napewno
O Jezu no czego znowu!!! O co chodzi ludzie??? Nie wiem dlaczego moje upewnianie się o zdobytych wiadomościach interpretujecie jako pi....enie -(wersja oryginalna bez dwóch brakujących kropek)- jak potłuczony. A co do tematu to po prostu nie znalazłem do tej chwili na forum jasnego tematu o zgrzewaniu - traktuję ten temat jako ciekawostkę na przyszłość
. Propo gwoździa to ja sobie muszę najpierw kleszcze zrobić a do tego potrzebuje większej kotlinki i dla tego co jakiś czas trochę zrzędzę o tym - ale nie zadałem ostatnio żadnego pytania odnośnie kotliny bo ten temat czytałem na forum. Więc jak chcecie mnie zganić to najpierw znajdźcie sobie twardą przyczynę z twardymi dowodami i prosił bym o niekomentowanie mojej powyższej wypowiedzi.
Ale teraz już znowu zamieniam się w dawnego siebie i zapominam o całej sprawie powiedziałem co chciałem i mam zamiar kontynuować temat.
. Propo gwoździa to ja sobie muszę najpierw kleszcze zrobić a do tego potrzebuje większej kotlinki i dla tego co jakiś czas trochę zrzędzę o tym - ale nie zadałem ostatnio żadnego pytania odnośnie kotliny bo ten temat czytałem na forum. Więc jak chcecie mnie zganić to najpierw znajdźcie sobie twardą przyczynę z twardymi dowodami i prosił bym o niekomentowanie mojej powyższej wypowiedzi.
Ale teraz już znowu zamieniam się w dawnego siebie i zapominam o całej sprawie powiedziałem co chciałem i mam zamiar kontynuować temat.
Ostatnio zmieniony 05 lis 2012, 16:51 przez RadeK, łącznie zmieniany 1 raz.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
radkam98, przypominasz mi pewnego forowicza,który podawał się za małolata,a w ostatnich swych występach na forum okazał się zgredzikiem,niejednokrotnie stawałem w jego obronie,gdy chłopaki chcieli go zbanować,drugi raz tego błędu nie popełnię.Jak na 14 latka masz szeroką wiedzę na temat specyfików używanych do zgrzewania,choć cedzisz ją między wierszami.Zrób więc kleszcze,do tego wcale większego paleniska nie potrzeba,tylko nieco więcej opału,a później próbuj zgrzewania przy użyciu chlorku sodu.Jeśli chcesz się truć chlorem to na własną rękę.
Kontakt 517355290