Od 0 Do BoHaTeRa czyli KUŹNIA MD_ZERO
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Od 0 Do BoHaTeRa czyli KUŹNIA MD_ZERO
Czyli tak jak w temacie Tu pochwale się swoja inwencja twórcza prawie 2 lata jak mam czas zbieram skarby z złomu wiec czas je teraz złożyć do kupy
krok po kroku no i chciał bym na swoja obronę dodać ze pracuje po 320h w miesiącu średnio wiec naprawdę mam mało wolnego czasu a jeszcze rodzina na karku stąd mizerne powolne ale przemyślane kroki
(tak mi się wydaje)
,, Rozpalone ogniem serce z piersi się wyrwało, uwięzione w ciele ludzkim tak bardzo cierpiało.
Ogień, który je rozpalił - nigdy nie przygaśnie, rozklepane na kowadle świeci coraz jaśniej. "
Ogień, który je rozpalił - nigdy nie przygaśnie, rozklepane na kowadle świeci coraz jaśniej. "
Re: Od 0 Do BoHaTeRa czyli KUŹNIA MD_ZERO
No to wpierw wystawa co znalazłem przez ten szmat czasu nie wszystko ma jeszcze zastosowanie ale w fantach widziałem potencjał no i 100% jest wyszukane na złomach 
2 siekierki nawet obsadziłem a to dopiero kropla w morzu
no i do tego mój prywatny krasnolud (zdarzył się ogolić)
to cudo dziś znalazłem i to będzie napęd do szlifierki taśmowej jak już ja zrobię
do tego uzyje jeszcze tych profili z kwasówki i tego stołu
no a z tego jak się da będzie palenisko jak znajdę nowa blachę
a warsztat powstanie tu na lewo dołożę do garażu
o ile ten krasnolud pozwoli popracować
Od czegoś trzeba zacząć a ja zaczynam z tego miejsca nie wiem czy to dobry start czy tez nie ale nie myli sie tylko ten co nic nie robi a to jest dla celów hobbystycznych a nie zarobkowych 
2 siekierki nawet obsadziłem a to dopiero kropla w morzu
to cudo dziś znalazłem i to będzie napęd do szlifierki taśmowej jak już ja zrobię
no a z tego jak się da będzie palenisko jak znajdę nowa blachę
a warsztat powstanie tu na lewo dołożę do garażu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
,, Rozpalone ogniem serce z piersi się wyrwało, uwięzione w ciele ludzkim tak bardzo cierpiało.
Pomocnik już jest więc teraz czas coś wykuć
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
graffic
a ja życzę przede wszystkim wytrwałości i powodzenia przy realizacji zamierzenia ! 
Ho ho ho ile ja tu dobroci widzę 
Jest już czym pracować, jeszcze tylko kleszcze sobie wykuj i pomocnikowi też i do boju! Powodzenia;)
Masz podstawę wyjściową od jakiej zaczynało, zaryzykuję
80 % Forumowiczów. Powodzenia