Dotacje

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
marcinello
Kontakt:

Dotacje

Post autor: marcinello » 28 maja 2013, 14:14

Hej.
Jako ze powiedzmy zakończyłem edukacje , a przynajmniej pewien jej etap , myśle nad załozeniem firmy, no a jesli juz takie plany to fajnie było by sie postarać o dotacje.
Ale wychodzi ze to jednak nie jest takie proste ... a tym bardziej biorąc pod uwage ze z tego co widze terminy na składanie deklaracji juz lada dzień , troche pzrez to nie wiem co robic.
czy znalazła by sie jakaś dobra dusza która by mnie nieco pokierowała/ pomogła ?
dotacji jest z tego co czytam kilka , tylko na którą jest realna szansa, której nie warto , gdzie sie udac by dostać jakieś informacje itd

liczę na waszą pomoc i pozdrawiam.
Stal musi wiedzieć ze jesteś jej panem :)

Awatar użytkownika
Kuba
Moderator

Post autor: Kuba » 28 maja 2013, 18:42

O dotacjach jest sporo napisane w odpowiednim dziale na forum :) u mnie aby dostać dotacje z PUP to trzeba być długotrwale bezrobotnym czyli 1 rok :facepalm:

Rafal L.
Kontakt:

Post autor: Rafal L. » 28 maja 2013, 19:19

A widzisz a u mnie wystarczy miesiąc.Najlepiej iść do swojego urzędu,tam ci wszystko powiedzą i pokierują.

Awatar użytkownika
Tadek

Post autor: Tadek » 29 maja 2013, 07:31

Wszystko zleży od tego jak darmozjady z up gospodarowali kasą. Jak na początku roku skąpili i odrzucali wnioski to na koniec są z tego rozliczani jak "pomagają" i dają wszystkim jak leci. dowiedz się jak jest u Ciebie w up, między nami mówiąc ja mam uczulenie na takie dziwne twory jak up

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”