Użyczenie zdjęc

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Rafal L.
Kontakt:

Użyczenie zdjęc

Post autor: Rafal L. » 20 mar 2015, 12:24

Szukam chętnych na użyczenie kilku zdjęć do ulotek.niby mam swoje ale wszystko takie chińszczyzną zalatuje a chciałbym jakieś esy floresy wiadomo nic skomplikowanego żebym póżniej zrobił.Pewnie mógł bym ściągnąć z neta ale to nie etyczne. Chodzi o 3-4fotki

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 20 mar 2015, 13:57

Co prawda ogrodzeń nie robię ale jeżeli masz ochotę to skopiuj coś z mojej strony i wklej do ulotki, oczywiście jeżeli masz ochotę. :D

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 20 mar 2015, 19:19

Również nie mam nic przeciwko , tylko nie wiem , czy jest się czym chwalić :mrgreen:

Krzysztof Assman

Post autor: Krzysztof Assman » 20 mar 2015, 19:19

Również nie mam nic przeciwko , tylko nie wiem , czy jest się czym chwalić :mrgreen:

Rafal L.
Kontakt:

Post autor: Rafal L. » 25 mar 2015, 13:52

Więc zdjęcia już wybrałem.Jacek -Sz piękne rzeczy robisz ale nie mój nie dorastam ci do pięt :mrgreen: Krzychu tez ma wysoki poziom prac mimo swej skromności.Dziękuje serdecznie za pomoc i że jest na kogo liczyć.

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 25 mar 2015, 15:03

W czym widzisz problem? Znajdzie się klient to zarobisz na pośrednictwie, a jeżeli będziesz chciał odbić w kierunku plastycznym to podjadę do ciebie w miarę wolnego czasu i pokażę na czym rzecz polega lub jeżeli będziesz chciał sobie zrobić wycieczkę to wpadniesz na krótkie przyuczenie i zobaczysz jak wyglądają Śniardwy z bliska. :D

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”