Produkcja broni białej jako hobby czy zawód?

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 09 cze 2013, 11:29

Weź dyrektorów pod włos i zacznij im mówić to co chcą usłyszeć. Skoro szkoły nauczają to wy również będziecie to robić. Myślę, że potrzebna będzie odrobina psychologii i indywidualnego podejścia do każdego z tych nadętych biurokratów, którzy pozapominali jak to było kiedy stało się po drugiej stronie. Zawsze można wspomnieć podczas rozmowy z dyrektorem, że o jego decyzji wspomnisz w kuratorium, do którego wybierasz się w najbliższym czasie w związku z twoim nowym zajęciem. Myślę, że podołasz, aczkolwiek jak człowiek nie spróbuje to się nie przekona. Kiedy wprowadziłem drobne gratisy dla wielmożnych, u których zdobię posesje to nagle ich łaskawościom nie ma końca. Może jakiś mały mieczyk na dyrektorską ścianę. :D :D

Awatar użytkownika
Astrien
Kontakt:

Post autor: Astrien » 09 cze 2013, 11:36

Jeszcze dobrze nie zacząłem a już mam "prezenty" rozdawać na początku, w takim tempie ciekawe ile mi zejdzie z dojściem do rozdawania drogich zegarków jak w naszej wspaniałej polityce :p
I love the smell of Gun Powder in the morning!

Awatar użytkownika
Jacenty
weteran forum
Kontakt:

Post autor: Jacenty » 09 cze 2013, 11:47

Niestety żyjemy w popapranym kraju i uważam, że każdy sposób jest dobry aby zwrócić uwagę na to co robimy. Oczywiście z tymi prezentami to bez przesady bo prawda jest taka, że każdy chce coś dostać, a mając tylko dwie ręce waliłby człowiek same gratisy. :D

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 09 cze 2013, 11:52

Dobra skończcie gdybanie o wielkim wytwórstwie i zajmij się chłopie pierwszym produktem. Pierwsze będą beznadziejnymi gniotami, a następne będą średnie, a potem będą okej i super :) Powodzenia
Obrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”