Forum dokumentacyjne.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
samwieszkto
Kuba.
Te zdjęcia są poziome jedynie w postaci wglądówek które wyświetlają się w poście .
Po otwarciu przekręcają się cudownym sposobem i stają się pionowe.
( przynajmiej na urządzeniu z którego Ja korzystam )
Bey.
Wymiary będą potrzebne przy inwentaryzacji .
Przy dokumentacji poprzestańmy na ogólnokach chyba że konkretne wymiary mają jakieś szczególne znaczenie.
Bobodar.
Zdjęcia są prosto z mojego telefonu.
Niestety nie mogę w prosty sposób ich odchudzić bo nie mam takiego edytora.
Mogę ściągnąć edytor ale musiałbym i tak pracować nad każdym zdjęciem osobno ...a mi się nie chce.
Tymczasem żeby zmiejszyć rozmiar zdjęć muszę je wysłać mailem do siebie ,a potem ze skrzynki przenieść je spowrotem do albumu ... Też mi się nie chce.
Pozatym mi w telefonie otwierają się od strzału - więc może zmień komputer na telefon.
Ale tak naprawdę to odbiegamy trochę od tematu.
Te zdjęcia są poziome jedynie w postaci wglądówek które wyświetlają się w poście .
Po otwarciu przekręcają się cudownym sposobem i stają się pionowe.
( przynajmiej na urządzeniu z którego Ja korzystam )
Bey.
Wymiary będą potrzebne przy inwentaryzacji .
Przy dokumentacji poprzestańmy na ogólnokach chyba że konkretne wymiary mają jakieś szczególne znaczenie.
Bobodar.
Zdjęcia są prosto z mojego telefonu.
Niestety nie mogę w prosty sposób ich odchudzić bo nie mam takiego edytora.
Mogę ściągnąć edytor ale musiałbym i tak pracować nad każdym zdjęciem osobno ...a mi się nie chce.
Tymczasem żeby zmiejszyć rozmiar zdjęć muszę je wysłać mailem do siebie ,a potem ze skrzynki przenieść je spowrotem do albumu ... Też mi się nie chce.
Pozatym mi w telefonie otwierają się od strzału - więc może zmień komputer na telefon.
Ale tak naprawdę to odbiegamy trochę od tematu.
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
Taka galeria starego kowalstwa to niezły pomysł. W Poznaniu jest tego całkiem sporo - najwięcej balkonów a i bram też się trochę znajdzie. To może być inspirujące do tworzenia nowych prac - ale raczej dla klientów z górnej półki , którzy są świadomi .... Czyli wstawiamy foty obiektu metalowego podając lokalizację i przybliżone wymiary oraz użyte materiały o ile jest możliwość zmierzenia takowych...
-
samwieszkto
-
samwieszkto
To tyle w temacie ogrodzenia przy ul. Korfantego 34 w Bytomiu.
Moim zdaniem , w tym temacie nie ma potrzeby umieszczać więcej informacji.
Gdyby jednak komuś były potrzebne dodatkowe zdjęcia , wymiary , lub opisy to proszę zgłosić taką potrzebę w tym wątku , a ja lub ktoś inny , być może będziemy mogli pomóc.
Jeżeli pomysł nadal podoba się moderatorom to bardzo proszę wyodrębnić ten wątek i przy okazji ostatecznie określić leyaut takich wątków.
Nie mam też nic przeciwko zmniejszeniu zdjęć do sensownego " ciężaru ".
Chcę jeszcze wspomnieć że ten komiks dedykuję wam jako przyczynek do dyskusji o sensowności wprowadzenia " Atlasu Kowalstwa ". W najbliższym czasie postaram się opisać jeszcze kilka godnych uwagi obiektów.
Moim zdaniem , w tym temacie nie ma potrzeby umieszczać więcej informacji.
Gdyby jednak komuś były potrzebne dodatkowe zdjęcia , wymiary , lub opisy to proszę zgłosić taką potrzebę w tym wątku , a ja lub ktoś inny , być może będziemy mogli pomóc.
Jeżeli pomysł nadal podoba się moderatorom to bardzo proszę wyodrębnić ten wątek i przy okazji ostatecznie określić leyaut takich wątków.
Nie mam też nic przeciwko zmniejszeniu zdjęć do sensownego " ciężaru ".
Chcę jeszcze wspomnieć że ten komiks dedykuję wam jako przyczynek do dyskusji o sensowności wprowadzenia " Atlasu Kowalstwa ". W najbliższym czasie postaram się opisać jeszcze kilka godnych uwagi obiektów.
-
samwieszkto