Seba, jak miałeś rozwaloną rękę, ale teraz wszystko działa jak trzeba, to chyba jest ok. jak nie działa jak trzeba, to trzeba uważać i konsultować się z lekarzem.
opaski na nadgarstki
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
stawianie diagnoz przez internet to zły pomysł 
Seba, jak miałeś rozwaloną rękę, ale teraz wszystko działa jak trzeba, to chyba jest ok. jak nie działa jak trzeba, to trzeba uważać i konsultować się z lekarzem.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Seba - rozmowa z lekarzem to podstawa, powinien ci udzielić wskazówek odnośnie rehabilitacji no i dać skierowanie na zabiegi rehabilitacyjne.
Też miałem paskudne złamanie nadgarstka wieloodłamowe z przemieszczeniem czyli miazga,
mija 2 miesiąc od złamania, chodzę na rehabilitację i jestem dobrej myśli, lekarz mówi, że jest dobrze i do 2 miesięcy powinno być OK.
W moim przypadku to lewa ręka więc obciążenia są mniejsze.
Też miałem paskudne złamanie nadgarstka wieloodłamowe z przemieszczeniem czyli miazga,
mija 2 miesiąc od złamania, chodzę na rehabilitację i jestem dobrej myśli, lekarz mówi, że jest dobrze i do 2 miesięcy powinno być OK.
W moim przypadku to lewa ręka więc obciążenia są mniejsze.