Humor
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Kij z tą fajką- cicho liczyłem ze mu się szlifierka z ręki wymsknie ^^
Moja stronka: https://www.facebook.com/bjcustom
nie wiem czy już taki był nie będe 20 stron przeglądał
W pewnej wsi młynarz ukradł krowę. Zebrali się mieszkańcy i dyskutują jak go ukarać.
-może niech odda część swoich zapasów-zaproponował szewc
-kara powinna być bardziej dotkliwa żeby była też przestrogą dla innych-odpowiedział sołtys
-to może ja mu prz.......-powiedział kowal
-mamy tylko jednego młynarza, gdyby mu się coś stało czekałby nas głód-odparł sołtys.
Zapadła cisza, wszyscy zaczęli myśleć nad odpowiednią karą.
-to może ja przypierdolę szewcowi, mamy dwóch
W pewnej wsi młynarz ukradł krowę. Zebrali się mieszkańcy i dyskutują jak go ukarać.
-może niech odda część swoich zapasów-zaproponował szewc
-kara powinna być bardziej dotkliwa żeby była też przestrogą dla innych-odpowiedział sołtys
-to może ja mu prz.......-powiedział kowal
-mamy tylko jednego młynarza, gdyby mu się coś stało czekałby nas głód-odparł sołtys.
Zapadła cisza, wszyscy zaczęli myśleć nad odpowiednią karą.
-to może ja przypierdolę szewcowi, mamy dwóch
Jakie tam dobre? Toż to przykra prawda. Pewnie co któryś z was, robił coś ciekawego dla ludzików z kręgów tych panów z obrazka i wiecie, że dobrze to oni tylko na fotkach wychodzą. Przerobiłem wysoko postawionego bufona z powyższego ugrupowania i najgorszemu wrogowi nie polecam takich klientów. Drżę na myśl, że po erze Tuska, rządzić nami będą zakłamani prawnicy. 
Też jestem tego zdania.Jak by nie było to Jarek zostanie Prezydentem.I zaś podsłuchy wszędzie..Jacek-Sz pisze:Jakie tam dobre? Toż to przykra prawda. Pewnie co któryś z was, robił coś ciekawego dla ludzików z kręgów tych panów z obrazka i wiecie, że dobrze to oni tylko na fotkach wychodzą. Przerobiłem wysoko postawionego bufona z powyższego ugrupowania i najgorszemu wrogowi nie polecam takich klientów. Drżę na myśl, że po erze Tuska, rządzić nami będą zakłamani prawnicy.