bluza kowalska
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
A może sugerować sie wzornictwem baikerów mają proste i czytelne, tylko zamiast zebatek czy tłoków, skrzyżowane młotek i cegi jakies esy floresy do okoła
Zamiast BIKE LOVER - forum kowalskie na niby wypalonej blasze miedzianej przynitowanej do całości.
Pod spodem haslo TWOTZYMY Z PASJA.....i nick indywidualnu TALKUS
niech teraz starszyzna oceni
Jak ktoś ma ochotę i zdolności niech wy szkicuje ołowiem
Zamiast BIKE LOVER - forum kowalskie na niby wypalonej blasze miedzianej przynitowanej do całości.
Pod spodem haslo TWOTZYMY Z PASJA.....i nick indywidualnu TALKUS
niech teraz starszyzna oceni
Jak ktoś ma ochotę i zdolności niech wy szkicuje ołowiem
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ja bym sugerowała wykorzystanie/przerobienie/zainspirowanie się starymi rycinami, coś w stylu poniżej. Do tego mi jak najbardziej pasuje wiersz Staffa, który zapodał Rumcajs. Takie może bez pazura, ale tymi kowadłami na koszulkach i młotkami to już rzygac można. Unikałabym angielskich słówek (blacksmith), nie musimy się wstydzić własnego języka.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ryciny są bardzo fajne ale albo trzebaby takową uprościć albo narysować coś na wzór takowej ryciny, bo na bluzie to będzie dosyć niewyraźne z daleka 
Jak najbardziej jestem za polskimi określeniami, podoba mi się myśl Talkusa z użyciem nicków, jestem za nawet jesli trzebaby dopłacić troszke za taki indywidualny nick, ale cała reszta by była taka sama.
No i uważam że z przodu logo jest dobrym pomysłem a na plecach właśnie jakaś większą rycinę dać, jak ktoś patrzy na nasze plecy to albo gdy stoimy nieruchomo albo gdy ktoś za nami idzie a wtedy bez problemu jak ktoś chce to się rozczyta
A moze by wkomponować w taką rycine jak kowale wykuwają logo naszego forum
Albo w takiej postaci jak jest albo pod postacią literek FK bądź SFK
Jak najbardziej jestem za polskimi określeniami, podoba mi się myśl Talkusa z użyciem nicków, jestem za nawet jesli trzebaby dopłacić troszke za taki indywidualny nick, ale cała reszta by była taka sama.
No i uważam że z przodu logo jest dobrym pomysłem a na plecach właśnie jakaś większą rycinę dać, jak ktoś patrzy na nasze plecy to albo gdy stoimy nieruchomo albo gdy ktoś za nami idzie a wtedy bez problemu jak ktoś chce to się rozczyta
A moze by wkomponować w taką rycine jak kowale wykuwają logo naszego forum
Wyszycie takiej ryciny kosztowałoby dużo kasy.Do tego programowanie maszyny do produkcji osobnych nazw -było by traktowane jak byśmy robili jedeną bluzę.Co do kowadeł ,że rzygać sie chce,to nie tak do końca,bo nie widziałem z tymi motywami ani jednej grafiki , która przyciągneła by uwagę.Kalina pisze:Ja bym sugerowała wykorzystanie/przerobienie/zainspirowanie się starymi rycinami, coś w stylu poniżej. Do tego mi jak najbardziej pasuje wiersz Staffa, który zapodał Rumcajs. Takie może bez pazura, ale tymi kowadłami na koszulkach i młotkami to już rzygac można. Unikałabym angielskich słówek (blacksmith), nie musimy się wstydzić własnego języka.
Ostatnio zmieniony 03 sty 2015, 21:10 przez Arkadi, łącznie zmieniany 1 raz.