Logo forum
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Nikiel, jak na logo to zbyt skomplikowane kształty, ta perspektywa ci tym razem nie wyszłaNikiel pisze:cos bardziej w tym stylu, tylko płyta dalej pozostaje niezborna z podstawą :->
Przekoszone kowadło:
Obrazek
niestety z braku skanera i drukarki muszę zawiesić dalsze prace nad tym czymś. od ciąlego mazania oryginal jest juz nieczytelny:P
A mi się od samego początku podobał najbardziej taki projekt ze starego forum, z kowadłem i czerwonym @. Nie pamiętam, czyj był. Prosty, rozpoznawalny z daleka, bardzo graficzny, taki jak moim zdaniem powinno być logo.
Ophelia
You are keene my lord, you are keene.
Hamlet
It would cost you a groning to take off mine edge.
You are keene my lord, you are keene.
Hamlet
It would cost you a groning to take off mine edge.
pewnie, że się logo Pawla podoba:)
Ale jak mówi Harlem, potrzeba jeszcze znaku graficznego. Coś prostego. to tak jak z puncą.
Harlem, dziękuję za krytykę:) pomoże mi to w dalszej pracy nad doskonaleniem mojego kowadełka 8-)
Ale jak mówi Harlem, potrzeba jeszcze znaku graficznego. Coś prostego. to tak jak z puncą.
Harlem, dziękuję za krytykę:) pomoże mi to w dalszej pracy nad doskonaleniem mojego kowadełka 8-)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator