Ale dzisiaj miałęm, farta . Piękne imadełko wprost czekało
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Krzysztof Assman
Ale dzisiaj miałęm, farta . Piękne imadełko wprost czekało
Dziś rano wpadłem na pomysł ,że zanim pojadę do garażu , wstąpię na złom . I to był strzał w dziesiątkę
Imadło waży prawie 50 kg , a kosztowało mnie 80 zł . Co prawda dolny element czyli ta ostroga została odcięta palnikiem , ale nie stanowi to dla mnie najmniejszego problemu 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Krzysztof Assman
Mam zamiar zamontować to na drewnianej kantówie . W wylewce wykuję prostokąt , wykopię dołek , obsadzę kształtownik kwadratowy , a w niego będzie wsunięta kantówka . Poprzez to roziwązanie zyskam mobilność imadła , poza tym mogę wokół niego tańczyć . Takich obsadek w wylewce można zrobić kilka , a nawet na zewnątrz .
Farta to miałem dzisiaj na złomie ja
chodzę sobie szukam szperam nagle jeb potknąłem się o numer domu który tydzień wcześniej dla klienta robiłem stałem i uwierzyć nie mogłem że gość 150 zł wypierdzielił na złom.Z tego zdziwienia zadzwoniłem do gościa i pytam się gdzie ma ten numer a ten mówi że w garażu leży bo elewacji mu jeszcze nie zrobili.Przyjechał na złom zapłacił 4 zł i leży na warsztacie do pomalowania.Teraz to nie wiem czy tak im się nie podobał czy ktoś go zajumał 
-
Krzysztof Assman