Na imię mam Artur, mam 22 lata. Odkąd pamiętam zajmuję się wszystkimi możliwymi rzeczami, kowalstwo jest kolejnym etapem rozwoju. Jak widać z mojej w miarę dokładnej lokalizacji, brak mi kontaktu z ludźmi więc głównie będę wrzucał zapytania o ocenę moich wyrobów. Ot natura odludka, nie wiem co więcej mógłbym napisać, jak coś, to proszę pytać, najpewniej odpowiem
Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Powitanie
Witam wszystkich serdecznie.
Na imię mam Artur, mam 22 lata. Odkąd pamiętam zajmuję się wszystkimi możliwymi rzeczami, kowalstwo jest kolejnym etapem rozwoju. Jak widać z mojej w miarę dokładnej lokalizacji, brak mi kontaktu z ludźmi więc głównie będę wrzucał zapytania o ocenę moich wyrobów. Ot natura odludka, nie wiem co więcej mógłbym napisać, jak coś, to proszę pytać, najpewniej odpowiem
Re: Powitanie
Cześć
Cześć
Cześć.
- Dracorian
- forumoholik
Odludzie przy kowalstwie wskazane...bliżej natury i żywiołów które ujarzmiamy a w szczególności brak sąsiadów-kuć można kiedy i o której się chcę
Witaj
Witaj
Dobrym kowalem będziesz tylko wtedy,,kiedy to lubisz
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Cześć