Póki co tyle, prawdopodobnie będę edytował i umieszczał więcej informacji. Może ... Tak z grubsza, dzień dobry !
Say ha heloł, Meki mnie zwą !
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Meki
Say ha heloł, Meki mnie zwą !
Cóż ... Na imię mi Dominik, z rocznika 95. Kołobrzeg. Zwykły normalny ze mnie człek, żadnego pomnika czy czegokolwiek.
Od niedawna zacząłem się interesować kowalstwem, jakoś tak złapało za serce. W szczególności, że od września zamieszkuje na totalnej wsi. Jest i miejsce to, pomysł do głowy wpadł. Serfuje w tej tematyce od jakiegoś czasu. A dokładniej od przeprowadzki, nie biorąc uwagi, że modeluje palenisko, miech, noże, miecze. (Takie prototypy, dla zabawy, dla zabicia czasu.) Przynajmniej aktualnie.
Może się znudzi, może nie. To zostawiamy na kiedyś czy się z wami pożegnam czy zostanę z wami jak i zyskam wartościowych znajomych.
Powiem szczerze, że nic wartościowego nie osiągnąłem w tym kierunku aktualnie a nawet w moim krótkim życiu. Teoretycznie kształciłem się na informatyka. Gdzie zaprzestałem naukę i zacząłem szukać swojego zawodu. Po architekturę, sprzedawcę , mechanika itd. (Dużo tego). Próbowałem wszystkiego (powiedzmy, bez przesady.. Tak mniej więcej liznąłem) co by mnie zainteresowało. O kowalstwo kiedyś się potknałem, tak spodobało się. Ale co młodzik w wieku 16 lat mieszkający w blok bez działki bez możliwości ani nic. Więc zrezygnowałem. Lecz wróciłem ... Czemu tu ? Jak i czemu się angażuje na tej stronie nawet pisząc o sobie... Naprawdę szukałem... Znalazłem dużo interesujących rzeczy ... Ale za mało. Gdzieś kilka razy trafiłem na link do was. Dopiero teraz przejrzałem, i nawet myślę że to jest to co akurat na daną chwilę potrzebuje. A może i nawet za dużo. Dowiem się jak przestudjuje forum. Jak i również jak wspomniałem zyskam może nowych znajomych
Póki co tyle, prawdopodobnie będę edytował i umieszczał więcej informacji. Może ... Tak z grubsza, dzień dobry !
Re: Say ha heloł, Meki mnie zwą !
Witam rówieśnika 
Nic co robisz, nie jest stratą czasu, jeśli umiesz mądrze korzystać z własnych doświadczeń.