Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam Szanowne grono ;-)
Mam na imię Łukasz i pochodzę z miasta o wdzięcznej nazwie Schwetz w województwie kujawsko pomorskim. Pokrótce to zajmuję się klepaniem blach oraz rekonstrukcją historyczną. Od niedawna zdarza mi się odkuć coś na własny użytek, jednakże na razie bez sensacji ;-) Gdy dorwę aparat to wrzucę parę fotek rzeczy które wykonałem.
Pozdrawiam
Mam na imię Łukasz i pochodzę z miasta o wdzięcznej nazwie Schwetz w województwie kujawsko pomorskim. Pokrótce to zajmuję się klepaniem blach oraz rekonstrukcją historyczną. Od niedawna zdarza mi się odkuć coś na własny użytek, jednakże na razie bez sensacji ;-) Gdy dorwę aparat to wrzucę parę fotek rzeczy które wykonałem.
Pozdrawiam
-
Amicus
Jako nowy użytkownik na forum witam serdecznie wszystkich zgromadzonych.
Na imię mam Jarek i mieszkam w okolicach Warszawy . Kowalstwo jest moją pasją którą staram się rozwijać zdobywając wiedzę teoretyczną , a od jakiegoś czasu praktyczną .
Jestem w trakcie organizowania sobie kuźni , narzędzi i literatury .
Pochodzę z rodziny rzemieślniczej , więc obróbka metalu nie jest mi obca , chodź kowala żadnego nie było , może będę pierwszy .....
Pozdrawiam .
Na imię mam Jarek i mieszkam w okolicach Warszawy . Kowalstwo jest moją pasją którą staram się rozwijać zdobywając wiedzę teoretyczną , a od jakiegoś czasu praktyczną .
Pochodzę z rodziny rzemieślniczej , więc obróbka metalu nie jest mi obca , chodź kowala żadnego nie było , może będę pierwszy .....
Pozdrawiam .
-
Gość
[quote="Amicus"]Jako nowy użytkownik na forum witam serdecznie wszystkich zgromadzonych.
Pozdrawiam .
Ps. Chyba wystąpił jakiś problem zalogowaniem , bo jestem jako gość , meila nie dostałem , ale logować się mogę . Proszę o pomoc , za co z góry dziękuje i pozdrawiam .
Pozdrawiam .
Ps. Chyba wystąpił jakiś problem zalogowaniem , bo jestem jako gość , meila nie dostałem , ale logować się mogę . Proszę o pomoc , za co z góry dziękuje i pozdrawiam .
-
Gość
Witam wszystkich,
Mam na imię Filip mieszkam aktualnie w Sanoku, a moja przygoda z kowalstwem zaczęła się, kiedy poznałem moją obecną żonkę
- która już od jakiegoś czasu jest stałym użytkownikiem tego forum. Jakiś czas temu postanowiłem pomóc jej w realizacji pasji metaloplastycznej i udało nam się urządzić małą kuźnię. Wtedy nie myślałem jeszcze, że mnie to również zacznie kręcić. Ale jakoś tak się stało że, coraz bardziej wciągam się w temat
Stwierdziłem wiec, że czas najwyższy również się zarejestrować. Ze swojej strony może będę mógł jakoś pomóc w kwestiach formalnych odnośnie stowarzyszenie itp, bo mam w tym spore doświadczenie.
Mam na imię Filip mieszkam aktualnie w Sanoku, a moja przygoda z kowalstwem zaczęła się, kiedy poznałem moją obecną żonkę
Witaj. I Zigmund. Mieszkam w Białorusi, Baranowicze. I've been doing sztuki kucia, spawania i kucia ostrza Damaszku. Mam kotliny. chciałabyś pokazać moje prace, ale nie wiesz jak je pokazać na forum. W 2000 za Uczestnictwo w Spotkaniach Kowali w Wojciechow.
Przepraszamy za tekst, używam avtoperevodchikom.
Przepraszamy za tekst, używam avtoperevodchikom.
witaj 
bardzo nam miło gościć Ciebie na forum.
bardzo chętnie obejrzymy Twoje prace. Możesz wkleić link do Swojej galerii. Jeśli nie masz galerii to umieść zdjęcie na przykład na imageshack.us , a potem daj tutaj linka
Pozdrawiam
bardzo nam miło gościć Ciebie na forum.
bardzo chętnie obejrzymy Twoje prace. Możesz wkleić link do Swojej galerii. Jeśli nie masz galerii to umieść zdjęcie na przykład na imageshack.us , a potem daj tutaj linka
Pozdrawiam
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator