Pozdrawiam serdecznie

"... parę słów o sobie, najpierw"

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
fatalmac
Kontakt:

Post autor: fatalmac » 02 mar 2011, 00:06

ADALBERTUS pisze:
fatalmac pisze:Proszę bardzo - to fragment mojej, ze tak powiem pracy domowej...
Im dłużej trzymam młotek w ręku, tym bardziej zdaję sobie sprawę z ogromu mojej niewiedzy. Ale Twój tekst mnie powalił na kolana.....

Głębokie pokłony i szacunek
ADALBERTUS
Dzięki Adalbertus ale troche to niezasłużone, to co podałem wyżej to podstawowe zasady, które można praktycznie znaleźć w mądrych książkach, lub usłyszeć od pewnie każdego podkuwacza. Ja jak już wspomniałem dopiero stawiam w tym pierwsze kroki.
Mnie za to powala na kolana to co Wy potraficie zrobić w kuźni, naprawdę piękne rzeczy.

Podejrzałem Twoją strone i to dopiero powala na kolana, szczękę zbieram z podłogi - tak trzymać !!

Głębokie pokłony i szacunek.

yakiba
Kontakt:

Post autor: yakiba » 02 mar 2011, 20:26

Witaj fatalmac, masz ciekawą pracę w równie ciekawym miejscu, gdzie kiedyś często bywałem .Sam współpracuję z jednym z ostatnich mistrzów kowalskich w okolicach Poznania.Często mam okazję obserwować go przy podkuwaniu koni ale dla mnie to tylko ciekawe zjawisko bo sam nie mam wiedzy na ten temat. A swoją drogą Lubniewice to świetne miejsce na organizacje imprez kowalskich .

Wincent44

Post autor: Wincent44 » 03 mar 2011, 20:17

Fatalmack-To co napisałeś w teorii to przeszło moje naj...naj głębsze oczekiwania...pełen sszacun...i samych pozytywów w życiu...bye

ODPOWIEDZ

Wróć do „PRZEDSTAW SIĘ - say hello”