Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- psychobojca
- Kontakt:
Witam wszystkich forumowiczów, moją przygodę z forum zacząłem dość niefortunnie od zgloszenia na konkurs z pussy cukiernicą
Od jakiegoś czasu przyglądam się forum z zaciekawieniem, więc wypadałoby się wreszcie przedstawić. Kowalstwem i ślusarstwem zajmuję się od okolo 10 lat, wykonuje rzeczy ciekawe i niestety również spawalnictwo artystyczne, coz takie czasy... W miare możliwości postaram sie wrzucać foty moich wyrobów.
pozdrawiam
Kuba
pozdrawiam
Kuba
cukiernica była git.....sam chciałbym taka :-P
Pzdr
HOWGh
Pzdr
HOWGh
Ostatnio zmieniony 19 lis 2010, 21:09 przez wszebąd, łącznie zmieniany 1 raz.
- psychobojca
- Kontakt:
Witam. Mam na imię Radek. Mieszkam w miejscowości Jemieliste koło Suwałk. Kowalstwem interesuję się od kilku lat, natomiast od kilku miesięcy, dzięki sponsorom z Brukseli, prowadzę warsztat kowalski. Jestem samoukiem. Na koncie nie mam jeszcze spektakularnych realizacji, więc i chwalić się na razie nie mam czym. Zdaję sobie sprawę z tego, że w wielu obszarach brakuje mi wiedzy( doświadczenia), stąd moja obecność na forum.
Chylę czoła wszystkim Użytkownikom forum i jeszcze raz-WITAM.
Chylę czoła wszystkim Użytkownikom forum i jeszcze raz-WITAM.
To jak ich przezywają "kartacze, kińdziuki, czebureki, soczewiaki, szpekuchy, sękacze " ??
HOWGH
Ps. http://pl.wikipedia.org/wiki/Regionalna_kuchnia_polska
HOWGH
Ps. http://pl.wikipedia.org/wiki/Regionalna_kuchnia_polska
Witam.
Mam na imię Krzysiek.
U mnie zaczeło się od rycerstwa. Najpierw klepałem blachy na zimno, szybko okazało się to jednak ze ten sposób obróbki materiału ogranicza znacznie możliwości jego kształtowania.
Dardzo szybko pojawiło się pierwsze prowizoryczne palenisko (wstyd się przyznać ze było ono napędzane odkurzaczem) pozniej palniki propanowo tlenowe. Stąd juz bardzo niedaleko było do kucia "grubszych" rzeczy. Zawodowo nigdy nie miałem nic wspólnego z obróbką metalu, dlatego bardzo cieszę sięze trafiłem na to forum, ponieważ jest ono dla mnie skarbnicą wiedzy.
Pozdrawiam wszystkch.
Krzysiek
Mam na imię Krzysiek.
U mnie zaczeło się od rycerstwa. Najpierw klepałem blachy na zimno, szybko okazało się to jednak ze ten sposób obróbki materiału ogranicza znacznie możliwości jego kształtowania.
Dardzo szybko pojawiło się pierwsze prowizoryczne palenisko (wstyd się przyznać ze było ono napędzane odkurzaczem) pozniej palniki propanowo tlenowe. Stąd juz bardzo niedaleko było do kucia "grubszych" rzeczy. Zawodowo nigdy nie miałem nic wspólnego z obróbką metalu, dlatego bardzo cieszę sięze trafiłem na to forum, ponieważ jest ono dla mnie skarbnicą wiedzy.
Pozdrawiam wszystkch.
Krzysiek
Witam, na imię mam Łukasz. Kowalstwem interesuję się od dawna lecz dopiero teraz mogłem pozwolić sobie na mini kuźnie, która jak się okazało daje mi wiele radości. Jako gość sporo dowiedziałem się z tego forum. Spodobało mi się tu więc postanowiłem się zarejestrować oraz przedstawić. Będę raczej zadawał pytania gdyż nie mam zbyt wiele doświadczenia. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. ;-)
-
gerardgero
-
haineken