witam
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
kustosz_9a
witam
Witam wszystkich, prawdę mówiąc nie mam żadnej praktyki w temacie kowalstwa czy też wiedzy. Jestem uczniem liceum, ale w ostatnim czasie zacząłem się interesować tą pracą, stąd też zarejestrowałem się tutaj. Na swoją obronę mogę powiedzieć, że mam wujka kowala i co jakiś czas wracałem myślami do tego tematu ;P
Przesadziłem z pełną premedytacją i zwracam honor wszystkim czytającym. Sam zalogowałem się na tym forum z myślą, że dołączę w poczet osób, którzy coś niecoś potrafią. Tak w ogóle to nie bierzcie na poważnie moich wygłupów, ponieważ jestem niepoprawnym optymistą i lubię jaja takie do kolan. Nawet jako ministrant z wieloletnim stażem położyłem się ze śmiechu przed ołtarzem, kiedy nasz zacny księżulo walił klęczki, a na piętach miał dwie olbrzymie dziury w skarpetach. Tak to jest kiedy babę ma się z doskoku i nawet nie ma czasu zacerować skarpet, bo ważniejsza od cerowania jak wiadomo jest robota. BANAN to ginący gatunek, honor, kunszt i szacunek do ludzi. Osobiście mało znam takich osób.