Nie lubię Was bo macie te wszystkie wspaniałe urządzenia i umiejętności, o których ja mogę tylko pomarzyć, a ponieważ tak bardzo Was nie lubię to się zarejestrowałem i teraz będę zadręczał Was głupimi pytaniami. Pozdrawiam o władcy ognia i stali bo cieszę się że jesteście
Powitanie Nielub
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Nielub
Powitanie Nielub
Witam Wszystkich, ale od razu mówię,że Was nie lubię. Dlaczego, a dlatego mianowicie, że na stare lata namieszaliście mi w głowie i odczuwam nieprzepartą chęć do wykucia czegoś. Nie lubię Was bo zabraliście mi resztki wolnego czasu i siedzę teraz przy komputerze i podziwiam WASZE WSPANIAŁE WYJĄTKOWE WIEKOPOMNE WYTWORY, a właściwie rękodzieła i jak Was tu lubić.
Nie lubię Was bo macie te wszystkie wspaniałe urządzenia i umiejętności, o których ja mogę tylko pomarzyć, a ponieważ tak bardzo Was nie lubię to się zarejestrowałem i teraz będę zadręczał Was głupimi pytaniami. Pozdrawiam o władcy ognia i stali bo cieszę się że jesteście
chciałbym dożyć do 50-tki...
ja też cię 'nie lubię';)
reneq
ja też cię 'nie lubię';)
reneq
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego