Witam grono kowali!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam grono kowali!
Na imię mam Krzysztof. Z forum korzystałem jako gość i chciałbym bardzo podziękować wszystkim, którzy dzielili się swoją wiedzą. Zajmuję się kowalstwem i innymi mniej lub bardziej pokrewnymi rzemiosełkami - "hobby'ami". W dziedzinie kowalstwa wciąż wiele przede mną nauki, choć pewne podstawy już opanowałem. Od czasu do czasu wrzucam jakąś relację na swój blog. Może komuś to pomoże, może komuś się spodoba
Pozdrawiam wszystkich.
Pozdrawiam wszystkich.
Demokracja - tyrania większości nad mniejszością.
Dzięki za serdeczne powitanie.
@Jacku-Sz
Dzięki za sugestię, wpisałem tam swój adres, ale i tak wyświetla się ten z podpisu pod postem, który ma kolor tekstu, a nie linku.
A pytając o dopuszczalność miałem na myśli, czy można w dziale galeriowym linkować wpisy dotyczące danej rzeczy. Np. zrobię miecz i wrzucam w galerii link o treści "miecz" i ten link będzie kierował do odpowiedniego wpisu na blogu.
Zresztą, powoli obczaję co z czym się je na tym forum :-)
@Jacku-Sz
Dzięki za sugestię, wpisałem tam swój adres, ale i tak wyświetla się ten z podpisu pod postem, który ma kolor tekstu, a nie linku.
A pytając o dopuszczalność miałem na myśli, czy można w dziale galeriowym linkować wpisy dotyczące danej rzeczy. Np. zrobię miecz i wrzucam w galerii link o treści "miecz" i ten link będzie kierował do odpowiedniego wpisu na blogu.
Zresztą, powoli obczaję co z czym się je na tym forum :-)
Demokracja - tyrania większości nad mniejszością.