Witam serdecznie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzymislaw
Witam serdecznie
Dziekuje bardzo za przyjecie do waszego forum. Mam na imie Jacek, pochodze z Sokolowa Podl. a obecnie mieszkam w UK, dokladnie w Londynie. Na co dzien jestem instruktorem nauki jazdy, zajmuje sie odtworstwem historycznym (druzyna Ulflag z Londynu www.ulflag.com),naleze tez do KPH i lubie pomagac angazujac sie w pozytywne projekty spolecznosciowe. Chce nauczyc sie kowalstwa i jestem poczatkujacy, swiezak 
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Re: Witam serdecznie
Czołem Greenhornie 
Następny zdolny Jacek na forum. Witaj Jacenty. 
Witaj imienniku jak jeste insruktorem jazdy konnej to pewnie masz pojęcie o podkówaniu koni ,
i widzisz już mamy wspólny temat ja przez prawie 15 lat robiłem od zera podkowy i kułem te koniki zarówno te pod siodło jak i pociągowe. Powodzenia, życzę wiele życzliwoci od koleów. Powodzenia. 
Cześć 
Nie wiem co na to Laczelny Operator Lorum (w skrócie Lol), że dublujesz jego awatara
Nie wiem co na to Laczelny Operator Lorum (w skrócie Lol), że dublujesz jego awatara
Ta ruda wojowniczka bardzo mi sie podoba 
- Grzymislaw
Czesc Bobodar, ustawilem tego awatara na szybko bo mi zdjecie nie wchodzilo, nie wiedzialem ze to Naczelnego, hahaha. Z czasem zrobie zamianke, pozdrawiamBobodar pisze:Cześć
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Ty to masz oko Dara. Ona tylko na dwóch fotkach widnieje i to tylko epizodycznieDara pisze:Ta ruda wojowniczka bardzo mi sie podoba
- Grzymislaw
Czesc Jacek, dzieki za mile powitanie, na codzien jestem instruktorem jazdy samochodem (ucze angoli jezdzic po lewej stronieJacek2 pisze:Witaj imienniku jak jeste insruktorem jazdy konnej to pewnie masz pojęcie o podkówaniu koni ,i widzisz już mamy wspólny temat ja przez prawie 15 lat robiłem od zera podkowy i kułem te koniki zarówno te pod siodło jak i pociągowe. Powodzenia, życzę wiele życzliwoci od koleów. Powodzenia.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
https://www.facebook.com/zordonwzywa Naszukałem się ale znalazłem
Spróbuj skontaktować się z tym gościem. Ma kuzienkę w Londynie.
Kontakt 517355290
Witam. Wiadomo na początek musisz mieć czym i na czym się uczyć. Na początek kowadło kleszcze, imadło kilka młotków no i palemnisko, ja nie mam gazowego zawsze robię jak starzy kowale (koks
).Resztę narzędzi i urządzeń dorabiałem sobie w miarę potrzeb.Młotek w rękę(trochę wyobraźni i pomysłów) grzać metal i klepać sobie tą stal. Wprawa i dowiadczenie przyjdzie z czasem. Służę pomocą
Powodzenia.
Jacek2 Czyli jako jedyny z nielicznych nie wszedłeś do europu
. Czas zmienić palenisko na gazowca.