AnimeX to JA Witam.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
AnimeX to JA Witam.
Witam wszystkich którzy lubia bawić się rozgrzanym metalem.
Moje imię To Aleksander nazwisko prawdopodobnie będzie emitowane w telewizji bądź internecie.
Jeśli chodzi o mnie jestem studentem Automatyki i robotyki na jednej z renomowanych uczelni w Polsce.
Interesuje sie wszystkim co ciekawe i użyteczne.
Moje plany na najbliższą przyszłość związane z tym forum to zrobić dla siebie 3 noże damasceńskie własnoręcznie.
Pozdrawiam.
Moje imię To Aleksander nazwisko prawdopodobnie będzie emitowane w telewizji bądź internecie.
Jeśli chodzi o mnie jestem studentem Automatyki i robotyki na jednej z renomowanych uczelni w Polsce.
Interesuje sie wszystkim co ciekawe i użyteczne.
Moje plany na najbliższą przyszłość związane z tym forum to zrobić dla siebie 3 noże damasceńskie własnoręcznie.
Pozdrawiam.
Re: AnimeX to JA Witam.
Witaj na renomowanym Forum . Co do nazwiska, chyba nie w "Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie"?
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Jeśli się wczytasz w treści zawarte na tym renomowanym forum to może pojmiesz różnicę między stalą damasceńską i damastem skuwanym.
Kontakt 517355290
Witaj na forum człowieku mediów z renomowanej uczelni... Widzę, że startujesz z wysokiego C 
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
-
graffic
....zacznie z wysokiego C, a pozniej bedzie cienko piszczal hehe 
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
Ahoj Aleksandrze o nieodkrytym przez media jak na razie nazwisku. Fajnie że dołączyłeś do najweselszej konfraterii jaką znaleźć można w otchłani internetów