Witam!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Witam!
Witam!
Jestem Tomek! Dostałem tutaj na forum bo chciałem zdobyć więcej wiedzy teoretycznej na temat, kowalstwa i obróbki metali, Zainteresowałem się tym tematem ze względu na bractwo rycerski . a sami wiemy jaki jest koszt samego miecza, dlatego stwierdziłem ze sam wykuje sobie miecz. zacząłem się bawić i naprawdę mnie się to spodobało.
Obcenie szukam nauczyciela(mentora) Jestem z wielkopolski z Okolic Krotoszyna. który nawet odpłatnie udzielił mi kilku lekcji i porad.
Pozdrawiam
Jestem Tomek! Dostałem tutaj na forum bo chciałem zdobyć więcej wiedzy teoretycznej na temat, kowalstwa i obróbki metali, Zainteresowałem się tym tematem ze względu na bractwo rycerski . a sami wiemy jaki jest koszt samego miecza, dlatego stwierdziłem ze sam wykuje sobie miecz. zacząłem się bawić i naprawdę mnie się to spodobało.
Obcenie szukam nauczyciela(mentora) Jestem z wielkopolski z Okolic Krotoszyna. który nawet odpłatnie udzielił mi kilku lekcji i porad.
Pozdrawiam
Re: Witam!
Czesc
Cześć
A jak będziesz chciał położyć glazurę w swoim domu, to zarejestrujesz się na forum glazurników, bo wiadomo, że koszt położenia glazury jest wysoki 
Lepsze jest wrogiem dobrego
Cóż jeśli chodzi o kładzenie glazury nie jest ze mną tak źle. Gorzej z drewniana podłoga i panelami jakoś mi to nie idzie a podobno to takie proste. A szczerze mówiąc myślę że po prostu marzyła mnie się gdzieś podświadomie zabawa w kowala a to bractwo rycerskie to tylko pretekst.
Cześć