KONKURS "PROWOKACJA"!

tematy odłożone dla przyszłych pokoleń

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 02 mar 2010, 22:13

Nie myślałem że będzie taki młyn o młotek!!!Coś mi się zdaje że Paweł ostatni raz został sponsorem :-( Co by mnie raczej nie dziwiło po przeczytaniu niektórych postów.

Prosze bardzo mój projekt na konkurs wygląda tak

Obrazek

A co z tego wyjdzie :shock: no nie wiem sam do końca bo na kartce to się da wszystko narysować na moje kowalskie nieszczęście :-P

Marcin
Kontakt:

Post autor: Marcin » 02 mar 2010, 22:18

Prawdziwa prowokacja. Jak to mówią papier wszystko przyjmie :mrgreen:
Młodości nie kupisz, ani nie sprzedasz

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 02 mar 2010, 22:23

Krzyż spoko ale "wyjście" z niego diabła będzie wymagało nie lada wysiłku :) Chyba że owiniesz go wokół krzyża jak węża... Podoba mi się! :)
Obrazek

Awatar użytkownika
Nikiel
Administrator

Post autor: Nikiel » 02 mar 2010, 22:52

a janarysowałem takiego fakera bez skóry:

może nie jest to prowaokacja kowalska, ale prowokacja jest.
jak pokazałem tak kiedyś w Krakowie dwóm kolesiom, to mnie 2 przystanki gonili:D
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Robert W.

Post autor: Robert W. » 03 mar 2010, 07:02

oj chłopie z tym diabłem to będziesz miał jazdę :mrgreen: bardziej wygląda to na tatuaż 8-)
ja miałem zrobić motyla na kwiatku dość sporych rozmiarów ;-) prowokacja żadna :-P

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 03 mar 2010, 12:29

Sławek wklejaj swój projekt, tu jest po temu najlepsza okazja.Chciałbym zobaczyć o co się tak pieklisz.
Ostatnio zmieniony 03 mar 2010, 18:15 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290

Awatar użytkownika
Magda
Kontakt:

Post autor: Magda » 03 mar 2010, 16:44

W podstawówce plastyki uczyla nas Pani od biologii. Nie ważne co się malowało, byle KOLOROWO. Dużo zielonego , niebieskiego i czerwonego, a wtedy 5-tka murowana. Tak sobie patrzę na projekty Pawła. Chłopak lubi kolory! Trzeba było dla niego pokolorować projekt, jak lubi, to by się człowiek załapał.
"Wszystkie zwierzęta są równe, ale niektóre równiejsze"

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 03 mar 2010, 17:35

Jeżeli to był żart to kiepski. Jeżeli to nie był żart skasuję ten post dziś wieczorem.
Obrazek

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 03 mar 2010, 18:41

Amen. Jedyne słowa jakie mi się nasuwają w tej chwili to... przepraszam ale muszę... *nierządnica* MAĆ!!! 3 razy głową w ścianę i kubeł zimnej wody dla ochłody.

Forum ma służyć wymianie umiejętności, promocji kowalstwa, poznawaniu się nawzajem, konstruktywnej krytyce niedociągnięć. Z całym szacunkiem, ja zdaję sobie sprawę że Paweł nie jest guru czy jakimś bożkiem kowalstwa, ale popatrzcie sobie jeden z drugim na jego prace. Popatrzcie na poziom jaki reprezentuje oraz jak chętnie dzieli się swoją wiedzą. Potem szanowni krzykacze niech popatrzą na swoje osiągnięcia. Może połowa forum się teraz na mnie obrazi, ale mam to za przeproszeniem w dupie. Koniec z parlamentarną uprzejmością i demokracją. Za takie personalne wycieczki i insynuacje na innych forach blokuje się konta. Czy to jest droga? Naprawdę bym nie chciał aby tak się stało.
Obrazek

Awatar użytkownika
BANAN
arcyweteran forum
Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa

Post autor: BANAN » 03 mar 2010, 18:52

Grzegorz spokojnie ,najwięcej krzyku robią ci ,którzy zameldowali się na forum na 5 minut przed upłynięciem terminu zgłaszania projektów,Po prostu nie czują jeszcze atmosfery naszego forum,a może nie zadali sobie nawet trudu by przeczytać od początku temat,a już z pewnością nie wiedzą jak ten konkurs się zrodził i czym to rav przypłacił.Przeszedł jednak do drugiego etapu nie kolorując obrazka.
Kontakt 517355290

Robert W.

Post autor: Robert W. » 03 mar 2010, 19:59

nie pierwsza i nie ostatnia zadyma :mrgreen: zawsze będą różnice zdań,jeden się powstrzyma a drugi wywali co mu na sercu leży :mrgreen: Szanuje Pawła za to że dzieli się z nami tym co potrafi najlepiej robić i mobilizuje do większego wysiłku przy projektowaniu i wykonaniu naszej roboty :mrgreen: To taki mały OT z mojej strony i przepraszam za moją niecierpliwość :-P

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 03 mar 2010, 20:27

Ale jaja :mrgreen: nie mam kredek w chacie i nie umie rysować. :-( :-( Na forum i tak czuje się wyróżniony ponieważ jako jedyny dostałem ostrzeżenie :-P Ale dzieki temu padała propozycja konkursu.Widze że jakoś nikt więcej sie nie kwapi do wrzucenia swoich projektów wysłanych na konkurs.A szkoda bo jestem ciekawy interesujących pomysłow.

Awatar użytkownika
Grzegorz K.
Administrator

Post autor: Grzegorz K. » 03 mar 2010, 21:08

Napiłem się piwa i mi przeszło... Ja bardzo proszę o nie podnoszenie mi ciśnienia, kowalstwo traktuję jako niezwykle pasjonujące hobby, a obecność na forum jest dla mnie balsamem dla duszy. Ja generalnie jestem raptus i wystarczy mi ciśnienie jakie mam w pracy :mrgreen:
Obrazek

Awatar użytkownika
jolo
forumoholik

Post autor: jolo » 03 mar 2010, 22:21

grzesiu z tej złości to ci się wszystkie żarówki na czerwono zapaliły :lol: ,
beznadziejnie kolorowe te żarówki, nie da sie po kowalsku black &white
ok wstawiam mój projekt , faktycznie z perspektywy to uważam że nie jest na temat, ale ręka wystająca z gruzów pierwsza mi wpadła do głowy, potem myślałem o prowokacji religijnej , ale się wycofałem bo za Jezusa z piersiami to by mi się chyba warsztat od pioruna zapalił , potem miał być smoczek z granatem i inne postrzelone historie, niektóre tak a wykonalne jak twój diobeł rav (czekam z niecierpliwością na realizację) :-) , teraz jak będe miał kwile to wykonam ten projekt może dopiero na rocznicę trzęsienia ale w końcu materiał przygotowany czeka,Pawłowi dziękuje serdecznie za zmuszenie do ruszenia szarych komórek ( tak dawno się obijały) he
he Pozdrawiam Pawle i czekam na kolejne wyzwanie ,
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
rav08
forumoholik
Kontakt:

Post autor: rav08 » 03 mar 2010, 22:41

Jak byś w tym projekcie wystawił środkowego palca to by była piorunująca prowokacja dająca dużo do myślenia.Co do Jezusa z piersiami to hmmmmmmmmmmm też miałem ciekawy pomysł ale za to byłaby ekskomunika.
Poza tym jak prowokacja to wcale to nie musi mieć cokolwiek wspólnego z religią wystarczyło wykuć ładną dupke z wystającym kowadłem do połowy :-/

ODPOWIEDZ

Wróć do „Kowalskie archiwum ”