Poszukuję nauczyciela -mistrza

Sprawy bieżące

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
Sokolpl

Poszukuję nauczyciela -mistrza

Post autor: Sokolpl » 04 sty 2019, 21:07

Witam nie znalazł by się jakiś mistrz Kowalski z okolic Nowego Sącza który przyjął by na naukę młodego-36 :D letniego silnego ambitnego ale nie zbyt mądrego :lol: początkującego kowala
Pozdrawiam
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę ;)

graffic

Re: Poszukuję nauczyciela -mistrza

Post autor: graffic » 04 sty 2019, 21:31

...ten niezbyt mądry element opisu zawalił sprawę :D

A na poważnie - w okolicy jest paru kowali - kwestia jak daleko chcesz dojeżdżać, czy będą chcieli i mieli czas na to by się Tobą zająć - a do tego ważna rzecz kiedy... jeśli pracujesz i masz tylko czas w weekend - to wiedz, że ciężko będzie znaleźć poza hobbystą, kogoś kto będzie mógł CI poświęcić czas.. ludzie też chcą odpocząć, lub poświęcić czas rodzinie

Możesz też samemu spróbować - materiału informacyjnego i głosów pomocnych jest sporo na FK, a poza tym nic nie wchodzi do głowy i ręki szybciej niż własna praktyka - tyle że czasem trzeba pomyśleć (stąd mój trochę złośliwy żarcik na temat słabej mądrości), gówniarzem nie jesteś więc masz jakieś tam szanse - dla zachęty... tu na Forum są koledzy mający po 15 lat i dają radę :) )

Spróbuj samemu :) - polecam !

Awatar użytkownika
Sokolpl

Post autor: Sokolpl » 04 sty 2019, 22:04

Dziękuję za informację i dobre słowo dla zachęty
Przyznam się że już zacząłem coś samemu próbować ale chciał bym móc popracować pod okiem fachowca który udzieli by mi bezcennych rad
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę ;)

Awatar użytkownika
Bodar
weteran forum

Post autor: Bodar » 05 sty 2019, 08:39

Sokolpl, wątpię aby nawet 1 % Forumowiczów pod okiem kogokolwiek "zdobywało szlify" kowalskie , i dali radę :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „OGŁOSZENIA - announcements”