Nowy zarząd

Sprawy bieżące

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
ALK

Re: Nowy zarząd

Post autor: ALK » 05 cze 2024, 14:01

Jeśli chodzi tylko o rozróżnienie to przecież może być inna [wyższa opłata] dla użytkownika niż członka za Swołowo, podobnie z dostępem do forum [bezpłatne/odpłatne] udział w głosowaniu dla członków a nie użytkowników, itd... Ale chyba nie o to do końca chodzi a o aktywności i wsparcie organizowanych inicjatyw, zaangażowanie, itd...

Awatar użytkownika
bey
arcyforumoholik
Kontakt:

Post autor: bey » 05 cze 2024, 18:13

Niestety nie ma złotego środka. I stowarzyszenie raczej upadnie, bo nie trzeba być w stowarzyszeniu aby korzystać z wszystkiego co FK daje: Forum, grupę na Facebooku, zlot w Swołowie i cokolwiek jeszcze w ramach FK się pojawi :P
Pytanie czy jak nie będzie stowarzyszenia to zlot w Swołowie też się nie rozleci?

Ja jestem zdania, że należy całkiem to sformalizować: składki, pensja dla prezesa, księgowa. A nie członkowie płacą podwójnie za atrakcje, ale to moje zdanie (ja przeważnie mam odmienne) i jestem marudą :P
Lepsze jest wrogiem dobrego

Awatar użytkownika
bey
arcyforumoholik
Kontakt:

Post autor: bey » 08 cze 2024, 08:04

Grzegorzu zwróć uwagę ile osób zainteresowało się tym tematem?

A jak na Facebooku napisałem, że chciałbym aby młot w Swołowie już funkcjonował, to leciały teksty: że za rzadko bywam w Swołowie, abym miał prawo coś chcieć. Gdzie teraz te wszystkie krzykacze?
:P

Awatar użytkownika
MD_ZERO

Post autor: MD_ZERO » 08 lip 2024, 11:49

Forum, jak każde forum ma 2 lub więcej rodzajów użytkowników grupa 1 osoby zaangażowane w tworzenie i utrzymywanie forum oraz grupa 2 korzystający z zawartości.
Osobiście uważam, iż zawartość forum nadaje się na napisanie nie jednej książki, a wszystko dzięki osoba prowadzącym, dodatkowo, co może mieć wpływ na aktywność w tym temacie jest raczej oczywiste, że 1% użytkowników nadaje się do prowadzenia takowego przedsięwzięcia wiec po co pozostałe 99% w tym ja ma się wypowiedzieć tu potrzeba odpowiedzi ludzi DZIAŁAJĄCYCH, a nie, nie wiem, ale się wypowiem. Administracja raczej wie, ile osób jest godnych i posiadających kompetencję do wsparcia/prowadzenia stowarzyszenia, a komunikacja powinna być 2 Stronna wyjść z inicjatywa jak przedmówcy o wsparciu nie wiem np.: zadania A, B, C mile widziane wsparcie od panów A, B, C proszę o informacje zwrotna o możliwym wsparciu może są zadania, które można oddelegować dla mniej wtajemniczonych w wasze kręgi przy tylu użytkownikach znajda się ludzie perełki jestem pewien.
A teraz jestem gotowy na pożarcie. :) Biorę wszystko na klatę.
,, Rozpalone ogniem serce z piersi się wyrwało, uwięzione w ciele ludzkim tak bardzo cierpiało.
Ogień, który je rozpalił - nigdy nie przygaśnie, rozklepane na kowadle świeci coraz jaśniej. "

Awatar użytkownika
bey
arcyforumoholik
Kontakt:

Post autor: bey » 14 lip 2024, 08:01

Jakbyś to napisał na FB to pewnie by było oczekiwane pożarcie, tu jak widzisz nie ma zainteresowania. Płacz to będzie dopiero jak się okaże, że tegoroczne Swołowo jest ostatnie :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „OGŁOSZENIA - announcements”