Poszukuje mentora
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Poszukuje mentora
Witam
Szukam dla siebie zajęcia które mógłbym wykonywać w wolnym czasie. Podobają mi się wyroby kute, dużo oglądałem filmów na YT
jak kowale robią swoje cudeńka. Może właśnie takie zajęcie byłoby dla mnie odpowiednie i mógłbym się w tym kierunku zacząć szkolić. Szukam więc osoby która by została moim mentorem i zaszczepiła we mnie zamiłowanie do kowalstwa. Pytam tutaj bo nie moge znaleść w mojej najbliższej okolicy takowej osoby. Może mi coś doradzicie w tej sprawie?
Jestem z Żywca.
Pozdrawiam!
Szukam dla siebie zajęcia które mógłbym wykonywać w wolnym czasie. Podobają mi się wyroby kute, dużo oglądałem filmów na YT
jak kowale robią swoje cudeńka. Może właśnie takie zajęcie byłoby dla mnie odpowiednie i mógłbym się w tym kierunku zacząć szkolić. Szukam więc osoby która by została moim mentorem i zaszczepiła we mnie zamiłowanie do kowalstwa. Pytam tutaj bo nie moge znaleść w mojej najbliższej okolicy takowej osoby. Może mi coś doradzicie w tej sprawie?
Jestem z Żywca.
Pozdrawiam!
Re: Poszukuje mentora
Ja to bym zrobił tak wypij flachę najlepiej z zasobów DARY i wtedy pokój zobaczysz czy to jest to

-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
tylko skąd te Darowe flachy brać?
właśnie kurde wszysko się wychlało za małe butelki teraz robią ,raz przechylisz i po ptokach 
Święnta, Święnta i po bimbrze. Trza stosować większe flaszki

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Darek999
-
habeer
- Lokalizacja: Na Dolnym Śląsku piękne okolice, gmina Miękinia, Pisarzowice :)
zacny litraż Milordzie 
-
graffic
Panowie - trzymać się wątku ! - a nie każdy wątek to okazja o gadaniu o bimbrze, piciu i du...szy - jak coś załóżcie proszę odrębny wątek i tam używajcie do woli
haha.. Faktycznie.. Sam myślałem o założeniu podobnego wątku, ale widząc jaki tutaj sprawy przybrały obrót, zaczynam odstępować od tych zamiarów..graffic pisze:Panowie - trzymać się wątku ! - a nie każdy wątek to okazja o gadaniu o bimbrze, piciu i du...szy - jak coś załóżcie proszę odrębny wątek i tam używajcie do woli
To tylko taka zmyłka dla nowych