Ściepa Narodowa
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Na żadnym forum o podobnym profilu nie spotkałem się z pobieraniem opłat.
Knives.pl jest utrzymywane przez jego twórców, ze środków własnych, częściowo z tworzenia płatnych gadżetów forumowych, odsprzedaży praw do używania ich nazwy oraz logo i podobnych działań.
PS. Na żadnym polskim forum nie potkałem się z obowiązkowymi opłatami. Wszytskie utrzymywane są ze środków własnych twórców, ściep, tworzenia gadżetów, reklam, płatnym braku reklam dla chcących przeglądać forum bez reklam, udostępnianiu miejsca pod działalność reklamowa np. sklepów, odsprzedaży praw do używania ich nazwy oraz logo.
Knives.pl jest utrzymywane przez jego twórców, ze środków własnych, częściowo z tworzenia płatnych gadżetów forumowych, odsprzedaży praw do używania ich nazwy oraz logo i podobnych działań.
PS. Na żadnym polskim forum nie potkałem się z obowiązkowymi opłatami. Wszytskie utrzymywane są ze środków własnych twórców, ściep, tworzenia gadżetów, reklam, płatnym braku reklam dla chcących przeglądać forum bez reklam, udostępnianiu miejsca pod działalność reklamowa np. sklepów, odsprzedaży praw do używania ich nazwy oraz logo.
Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 18:41 przez dumaeg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz K.
- Administrator
Grzegorz K. lubię być "nędznym słuchaczem", nie lubię zaś żadnych prób i sztuczek mających na celu wywarcie na użytkownikach w tym mnie, określonych zachowań. 
Ostatnio zmieniony 23 lut 2014, 18:48 przez dumaeg, łącznie zmieniany 1 raz.
- Grzegorz K.
- Administrator
Przypomniałeś mi. Ranga współtwórca/przyjaciel ".." forum istniała i istniej na dwóch znanych mi forach. Dostawało się je za dobrowolne wpłaty na rzecz forum, pracę na rzecz działania forum (np. pomoc przed prawna; optymalizacja skryptu forum). Na jednym z forów wiązało się tylko z znaczeniem tego faktu przy nicku. Na drugim dostawało się, oprócz powyższego, usunięcie reklam i powiększenie skrzynki na PW forumowe.Grzegorz K. pisze:współtwórca forum... myślę że taka ranga by się bardzo przydała.
Z tego co pamiętam to inne formy finansowania działalności forum już kiedyś rozważaliście tj. np certyfikowanie twórców czy też ich wyrobów. Zostało to odrzucone z powodu trudności przy takowej certyfikacji z tego co pamiętam.
- Grzegorz K.
- Administrator
Nacisku nikt na Ciebie nie wywiera. Jak idziesz z kumplami "na wódkę" to tez się dokładasz nie? Tylko tyle i aż tyle. Ten sam schemat, nikt tu na nikim nie zarabia
Jak chcesz możesz jak większość "pić na sępa", nie ma sprawy. Ja stawiam.
Forum nie jest własnością SFK, to nie posiada majątku. Wszystko co tu się dzieje jest efektem naszej pracy i dobrowolnego działania.
Forum nie jest własnością SFK, to nie posiada majątku. Wszystko co tu się dzieje jest efektem naszej pracy i dobrowolnego działania.

- Grzegorz K.
- Administrator
Spoko panie Sztajger.
Wszak żartowałem co zaznaczyłem emotką.
https://www.youtube.com/watch?v=UzvB3vAUEdI
Wszak żartowałem co zaznaczyłem emotką.
https://www.youtube.com/watch?v=UzvB3vAUEdI
- Grzegorz K.
- Administrator