Zlecenie na wykonanie doniczek
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Zlecenie na wykonanie doniczek
Witam. Dostałem dzisiaj mejla z zapytaniem, czy jestem zainteresowany wykonaniem doniczek z mosiądzu i może któryś z kolegów ma przestój w pracy i zechce się podjąć realizacji zlecenia. Wkleję treść otrzymanej wiadomości ponieważ sam nie pracuję z metalami kolorowymi, a szkoda zignorować klienta gotowego zapłacić pieniądze, o które ciężko w dzisiejszych czasach.
Dzień dobry,
Czy jest Pan zainteresowany zleceniem wyprodukowania doniczek z
mosiądzu o powyższym profilu (zdjęcie dołączone jako załącznik).
Wymiary:
średnica wewn. - 12 cm., wysokość - 12 cm. - 5 sztuk
oraz
średnica wewn. - 21 cm., wysokość - 19 cm. - 5 sztuk.
Jeżeli jest Pan zainteresowany współpracą, proszę o maila zwrotnego
wraz z kosztorysem.
Pozdrawiam,
Lukas Cinikas
lukascinikas@gmail.com
Dzień dobry,
Czy jest Pan zainteresowany zleceniem wyprodukowania doniczek z
mosiądzu o powyższym profilu (zdjęcie dołączone jako załącznik).
Wymiary:
średnica wewn. - 12 cm., wysokość - 12 cm. - 5 sztuk
oraz
średnica wewn. - 21 cm., wysokość - 19 cm. - 5 sztuk.
Jeżeli jest Pan zainteresowany współpracą, proszę o maila zwrotnego
wraz z kosztorysem.
Pozdrawiam,
Lukas Cinikas
lukascinikas@gmail.com
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wczoraj otrzymałem mejla z zapytaniem o wykonanie podłużnych lamp nad recepcję. Jeżeli któryś z was jest zainteresowany to pisać o fotki na podanego mejla ponieważ nie mogę na forum dodać fotek w PDF-ie.
bartlomiej.andryszkiewicz@projekt-bud.com
Witam
Zwracam się z prośba o wycenę wykonania kinkietu z załącznika
Pozdrawiam
Bartłomiej Andryszkiewicz
tel. 690-333-692
F.H.U. PROJEKT BUD Sp. z o.o.
ul. Siedmiodomki 13
97-200 Tomaszów Mazowiecki
NIP: 773-24-44-935
tel/fax. 044/725-21-74
http://www.projekt-bud.com/
bartlomiej.andryszkiewicz@projekt-bud.com
Witam
Zwracam się z prośba o wycenę wykonania kinkietu z załącznika
Pozdrawiam
Bartłomiej Andryszkiewicz
tel. 690-333-692
F.H.U. PROJEKT BUD Sp. z o.o.
ul. Siedmiodomki 13
97-200 Tomaszów Mazowiecki
NIP: 773-24-44-935
tel/fax. 044/725-21-74
http://www.projekt-bud.com/
Może ktoś chętny. Duże zlecenie. Wkleję tekst otrzymanego mejla.
Witam,
Proszę o wycenę:
Napisu ze stali ASTM 316L o grubości 5mm i wielkości 14-15cm, fronty szlifowane, każda litera wyposażona w trzy kotwy zapobiegające bujaniu się, ilość liter 33 szt.
Napisu z blachy mosiężnej wysokość liter 13 cm, szerokość i grubość liter należy dobrać do określonej wysokości o standardowym kroju liter ARIAL, ilość liter 30 szt.
Tarcza o wymiarach 47cm x 38 cm wykonana z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5 mm znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, wycięte po obrysie 1 szt.
Odznaka o wymiarach 47cm x 38 cm wykonana z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5 mm znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, wycięte po obrysie 1 szt.
Godło Polski - wykonane z blachy mosiężnej orzeł gr. 5mm o wymiarach 90/100 cm (orzeł wykuwany tłoczony) wycięty o wymiarach zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt.
Napisu o wysokości 28 cm z blachy mosiężnej, szerokość i grubość liter należy dobrać do określonej wysokości o standardowym kroju liter ARIAL, ilość liter 47 szt.
Tarczy z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 120 cm, szer. 105 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 1 szt.
Odznaki z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 120 cm, szer. 105 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 1 szt.
Herb miast z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 110 cm, szer. 95 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 2 szt.
Orzeł Polski wykonany z blachy mosiężnej gr. 5mm o wymiarach 140cm na 120 cm, Orzeł wycięty zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt.
Jeśli trzeba mogę dosłać rysunki poglądowe.
Pozdrawiam
Od: "Rembud" < rembud@mazury.info >
Witam,
Proszę o wycenę:
Napisu ze stali ASTM 316L o grubości 5mm i wielkości 14-15cm, fronty szlifowane, każda litera wyposażona w trzy kotwy zapobiegające bujaniu się, ilość liter 33 szt.
Napisu z blachy mosiężnej wysokość liter 13 cm, szerokość i grubość liter należy dobrać do określonej wysokości o standardowym kroju liter ARIAL, ilość liter 30 szt.
Tarcza o wymiarach 47cm x 38 cm wykonana z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5 mm znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, wycięte po obrysie 1 szt.
Odznaka o wymiarach 47cm x 38 cm wykonana z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5 mm znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, wycięte po obrysie 1 szt.
Godło Polski - wykonane z blachy mosiężnej orzeł gr. 5mm o wymiarach 90/100 cm (orzeł wykuwany tłoczony) wycięty o wymiarach zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt.
Napisu o wysokości 28 cm z blachy mosiężnej, szerokość i grubość liter należy dobrać do określonej wysokości o standardowym kroju liter ARIAL, ilość liter 47 szt.
Tarczy z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 120 cm, szer. 105 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 1 szt.
Odznaki z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 120 cm, szer. 105 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 1 szt.
Herb miast z blachy czarnej ocynkowanej gr. 5mm, wymiary wys. 110 cm, szer. 95 cm, znaki na tarczy (blasze) malowane w kolorach rzeczywistych, 2 szt.
Orzeł Polski wykonany z blachy mosiężnej gr. 5mm o wymiarach 140cm na 120 cm, Orzeł wycięty zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt.
Jeśli trzeba mogę dosłać rysunki poglądowe.
Pozdrawiam
Od: "Rembud" < rembud@mazury.info >
Orzeł wykuwany/tłoczony w 5mm blasze mosiężnej?
Ciekawe kto to wymyślił i kto to wykona w takiej technologii.
ps. kiedyś odlewałem orła w/g wytycznych inwestora- ze stopu cyny i srebra. W orła poszło ok.800g czystego srebra.
Nie wiem po co taki stop, ale jak docelowo płacił podatnik, to można było robić i ze złota...
Ciekawe kto to wymyślił i kto to wykona w takiej technologii.
ps. kiedyś odlewałem orła w/g wytycznych inwestora- ze stopu cyny i srebra. W orła poszło ok.800g czystego srebra.
Nie wiem po co taki stop, ale jak docelowo płacił podatnik, to można było robić i ze złota...
Ta... W prawdzie nie w kowalstwie, bo za cienki w uszach jestem, żeby takie zlecenia robić, ale kiedy kładłem tynki dekoracyjne było podobnie. Ile to się człowiek musi nagadać, żeby do klienta dotarło, że albo wyjdzie go cholernie drogo- w dodatku bez sensu bo się da taniej a efekt ten sam będzie, albo, że się nie da. No ale ludzie są uparci...Jacek-Sz pisze:Zleceniodawcę często trzeba oświecić co do możliwości pewnych technik i materiałów oraz ich grubości.
-
samwieszkto
Kontaktuj się ma mejla podanego na samym dole posta lub dzwoń.
REMBUD
Ryszard Chodnicki
www.rembud.mazury.info
608 365 056
tel.87 4283106
REMBUD
Ryszard Chodnicki
www.rembud.mazury.info
608 365 056
tel.87 4283106
-
samwieszkto
Skontaktowałem się telefonicznie.
Na wtorek mam wam przesłać ofertę.
Czy możesz mi Jacku przesłać obrazki ( jeśli jakieś są )
Mój Email : jacekwichrowski@gmail.com
Na wtorek mam wam przesłać ofertę.
Czy możesz mi Jacku przesłać obrazki ( jeśli jakieś są )
Mój Email : jacekwichrowski@gmail.com
-
samwieszkto
czy mozna wrocic do tematu zlecenia
"Godło Polski - wykonane z blachy mosiężnej orzeł gr. 5mm o wymiarach 90/100 cm (orzeł wykuwany tłoczony) wycięty o wymiarach zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt. "
Jestem zupelnym laikiem... Przy uzyciu jakich technik i grubosci blachy mosieznej najlepiej wykonac takie zadanie? Zmiana materialu nie wchodzi w gre powinien byc mosiadz.
"Godło Polski - wykonane z blachy mosiężnej orzeł gr. 5mm o wymiarach 90/100 cm (orzeł wykuwany tłoczony) wycięty o wymiarach zgodnie z obowiązującym Rozporządzeniem Rady Ministrów, 1 szt. "
Jestem zupelnym laikiem... Przy uzyciu jakich technik i grubosci blachy mosieznej najlepiej wykonac takie zadanie? Zmiana materialu nie wchodzi w gre powinien byc mosiadz.