Pozdrawiam.
szkolenie 2-5dniowe
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
szkolenie 2-5dniowe
Hejka ,jest moze ktos z dolnegoslaska , okolice Glogowa w promieniu do 70km ze swoja kuznia ? Miedzy 2-10stycznia bede na urlopie w Polsce, kusi mnie, zeby poobserwowac kogos przy kuciu i sprobowac samemu oczywiscie odplatnie w granicach rozsadku
Zawsze podobal mi sie temat ale nigdy nie bylo czasu...kiedys pracowalem z balustradami nierdzewnymi ,obecnie w uk jakos nie daje mi to spokoju .Mam znajomego u ktorego moglbym postawic piecyk gazowy(taki jak z allegro ,nadaja sie do kucia w ogole ?) chcialbym to potraktowac jako hobby po pracy ,ale nie chce zaczynac na slepo wolalbym sie przyjrzec i sprobowac pod okiem kogos z doswiadczeniem w temacie to moj mail jakby co : tigmaxx@gmail.com
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
http://allegro.pl/piec-kuzniczy-gazowy- ... 29933.html
Masz na myśli ten? Nie dałbym za niego złamanej złotówki. No chyba, że chcesz grzać atmosferę
Masz na myśli ten? Nie dałbym za niego złamanej złotówki. No chyba, że chcesz grzać atmosferę
Kontakt 517355290
- SalomonMoor
Cześć:)
Jak będziesz w PL to zakręć się koło castoramy. Materiały na prosty piecyk gazowy kupisz tam za ok. 60 zł. Zresztą mości Banan jest specjalistą w tym temacie i najlepiej Ci doradzi:)
Ja za jego doradą kupiłem w casto cegły szamotowe, wełne mineralną z folią i sylikon do sklejenia tego do kupy. Koszt łączny ok. 60 zł i możesz szaleć. Do tego przyda się obudowa blaszana i profile 60x60x3 pod cegły. Ale to już możesz później zrobić.
Ja obecnie mam bez obudowy i daje rade:)
Jak będziesz w PL to zakręć się koło castoramy. Materiały na prosty piecyk gazowy kupisz tam za ok. 60 zł. Zresztą mości Banan jest specjalistą w tym temacie i najlepiej Ci doradzi:)
Ja za jego doradą kupiłem w casto cegły szamotowe, wełne mineralną z folią i sylikon do sklejenia tego do kupy. Koszt łączny ok. 60 zł i możesz szaleć. Do tego przyda się obudowa blaszana i profile 60x60x3 pod cegły. Ale to już możesz później zrobić.
Ja obecnie mam bez obudowy i daje rade:)
Noś w sobie pewność, wiedz, że osiągniesz cel, a osiągniesz go z pewnością.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.
Nie pozwól, by do twojej głowy wkradły się wątpliwości, bo cię zniszczą.