Nauka
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Nauka
Szukam kogoś kto by mógł poświęcić mi trochę czasu w niedzielę aby nauczyć mnie podstaw kowalstwa w okolicach Sulęcina i Ośna Lubuskiego. W tygodniu od poniedziałku do soboty pracuje w niemczech więc mam czas tylko w niedzielę proszę o informację
Re: Nauka
Nie wiem dlaczego ale wiadomość dotarła do mnie. 
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
Po nowym roku to dało by radę się chyba dogadać
W razie co PW.
"Całą bezkształtną masę kruszców drogocennych,
Które zaległy piersi mej głąb nieodgadłą,
Jak wulkan z swych otchłani wyrzucam bezdennych
I ciskam ją na twarde, stalowe kowadło"
Które zaległy piersi mej głąb nieodgadłą,
Jak wulkan z swych otchłani wyrzucam bezdennych
I ciskam ją na twarde, stalowe kowadło"
Kurde to też sie podłącze pod temat
jak by ktos w promieniu ok 100 km od opola potrzebował pomocnika i udzielił paru wskazówek to służę pomocą
W tyg niestety praca ale sporo nadgodzin na koncie wiec można się urwać jak by co ew weekend.
Przygoda przygoda każdej chwili szkoda...
Witam,
Chciałabym wykupić dla narzeczonego możliwość wykucia czegoś pod nadzorem w warsztacie kowalskim z małym przeszkoleniem. Najchętniej w promieniu 100 km od trójmiasta, ale może byc też dalej tylko wtedy szkolenie musiałoby być przewidziane np. na 2 całe dni. Szczegóły chciałabym już omówić z zainteresowaną osobą. Urodziny w marcu, więc jest jeszcze trochę czasu. Pozdrawiam.
Chciałabym wykupić dla narzeczonego możliwość wykucia czegoś pod nadzorem w warsztacie kowalskim z małym przeszkoleniem. Najchętniej w promieniu 100 km od trójmiasta, ale może byc też dalej tylko wtedy szkolenie musiałoby być przewidziane np. na 2 całe dni. Szczegóły chciałabym już omówić z zainteresowaną osobą. Urodziny w marcu, więc jest jeszcze trochę czasu. Pozdrawiam.
Cześć. Zapytaj u Kowala Oliwskiego https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q= ... T2IXsnzmBB