GDZIE MOŻNA KUPIĆ KOKS
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: GDZIE MOŻNA KUPIĆ KOKS
W jakimś konkretnym miejscu w Legionowie?
Otwock kresy przy rondzie drobny workowany koks
Puchatex w Pelplinie
PracowniaRzeźby pisze: ↑31 sty 2019, 18:16Lubelskie - Lublin
https://www.skladopalulublin.pl
Koks orzech, cena luz 1400 zł/ tona lub 37,75 zł za worek 25 kg . Nie wysyłają kurierem .
Niestety link wygasł ..
Jaki adres?
Niestety link wygasł ..
Jaki adres?
[/quote]
Na Nowym Świecie 13 koks oferują ... z ponad 600 km to widzę, a kolega na miejscu

Pod latarnią podobno kiepsko widać
Dziękuję

Dziękuję
Jak w tytule wątku- Szukam koksu na Podbeskidziu.
Może ktoś gdzieś jeszcze kisi na składzie jakieś resztki? Nawet po 100kg pojade. Skład w Bielsku gdzie brałem dotychczas zrobił sobie pauze i zamknął działalność do sierpnia z powodu braku węgla. Trochę mają po 3200zł/t ale kupić nie da rady na razie
Może ktoś gdzieś jeszcze kisi na składzie jakieś resztki? Nawet po 100kg pojade. Skład w Bielsku gdzie brałem dotychczas zrobił sobie pauze i zamknął działalność do sierpnia z powodu braku węgla. Trochę mają po 3200zł/t ale kupić nie da rady na razie
-
Taka mała informacja, więc proszę nie odbierać tego, jako reklamy. Wałbrzyskie Zakłady Koksownicze obecnie prowadzą sprzedaż koksu dla detalistów. Sprzedaż w sortymencie Orzech (20-40mm) i Groszek (10-25mm). Cena 2500zł/t. Niestety, tylko sprzedają luzem. Transport we własnym zakresie. Płatność tylko kartą. Ja sam kupowałem do palenia w piecu domowym.
Jak na dzisiejsze czasy, to cena bardzo atrakcyjna.
Szkoda, że to tak daleko ode mnie....
Szkoda, że to tak daleko ode mnie....
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
-
Aries, to prawda. Jest to bardzo dobra cena. Co mogę powiedzieć, to to że przyjeżdżają ludzie nawet z Radomia, Lublina i kupują koks. W celu ogrzania domów w zimę. Więc, logistyka to żaden problem.
jak by ktoś chciał kupić niewielką ilość do celów hobbystycznych i nie miał możliwości dostania nigdzie w okolicy lub nie chciał by tracić czasu żeby samemu jechać to ja ostatnio kupiłem tutaj https://allegro.pl/oferta/koks-opalowy- ... 1bd1d899d5
Przysłali mi w dwa dni do paczkomatu, cena kryzysowa ale jak ktoś ma niewielkie potrzeby to może sobie kupić i robić zamiast się denerwować, że koksu nie ma. Dość duże grudy trzeba łupać.
Przysłali mi w dwa dni do paczkomatu, cena kryzysowa ale jak ktoś ma niewielkie potrzeby to może sobie kupić i robić zamiast się denerwować, że koksu nie ma. Dość duże grudy trzeba łupać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
Piaseczno 05-500 ul. Nadarzyńska 62 . Południe Warszawy . Skład opału obok
. Ceny nie podam bo się zmieniają. Sprzedają w workach . Tel. +48227503978
Pozdrawiam
Pozdrawiam