Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
kopciu_szek
Powitanie
Cześć, Witam wszystkich !
Mieszkam na Opolszczyźnie, z zawodu jestem kierowcą mechanikiem, moje hobby to produkcja domowego piwa, turystyka motocyklowa, a od pewnego czasu zaczęło mnie interesować kowalstwo.
Jak do tej pory śledziłem kanały na youtube, teraz chciałbym spróbować własnych sił.
Miałem okazję uczestniczyć w warsztatach kowalskich, co jeszcze bardziej zachęciło mnie do zorganizowania sobie własnej kuźni.
Zdobyłem już kowadło, teraz jestem na etapie budowy pieca gazowego...
Kiedy szukałem w internecie jakiś informacji na temat kowalstwa, trafiłem na wasze forum, liczę na fachowe doradztwo i pomoc w nowej pasji.
Pozdrawiam.
Mieszkam na Opolszczyźnie, z zawodu jestem kierowcą mechanikiem, moje hobby to produkcja domowego piwa, turystyka motocyklowa, a od pewnego czasu zaczęło mnie interesować kowalstwo.
Jak do tej pory śledziłem kanały na youtube, teraz chciałbym spróbować własnych sił.
Miałem okazję uczestniczyć w warsztatach kowalskich, co jeszcze bardziej zachęciło mnie do zorganizowania sobie własnej kuźni.
Zdobyłem już kowadło, teraz jestem na etapie budowy pieca gazowego...
Kiedy szukałem w internecie jakiś informacji na temat kowalstwa, trafiłem na wasze forum, liczę na fachowe doradztwo i pomoc w nowej pasji.
Pozdrawiam.
Re: Powitanie
Cześć 
Cześć
Cześć 
Cześć.
Cześć 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
cześć
-
kopciu_szek
Kowalstwo artystyczne i metaloplastyka
Muzeum kowalstwa
ul: Młyńska 2, 46-060 Prószków
Janusz Sawicz tel. 666 310 641
Gość prowadził darmowe warsztaty na festynie, a oprócz tego prowadzi indywidualne zajęcia w w/w muzeum, można się umówić,
sam planuje się wybrać na takie zajęcia bo gość jest konkretny, ma pojęcie, chętnie udziela rad i wskazówek początkującym.
Namiary które podałem spisałem z ulotki.
Muzeum kowalstwa
ul: Młyńska 2, 46-060 Prószków
Janusz Sawicz tel. 666 310 641
Gość prowadził darmowe warsztaty na festynie, a oprócz tego prowadzi indywidualne zajęcia w w/w muzeum, można się umówić,
sam planuje się wybrać na takie zajęcia bo gość jest konkretny, ma pojęcie, chętnie udziela rad i wskazówek początkującym.
Namiary które podałem spisałem z ulotki.
Witaj 
Witaj na Forum.