Dokładność i precyzją wykonania Podziw
Wykute w chlewiku ;-)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Wykute w chlewiku ;-)
Super 
Porażka jest po prostu okazją, by spróbować ponownie, tym razem bardziej przemyślanie.
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Henry Ford
Nie dajcie mi ryby dajcie mi wędkę
Piękne
Wow, jak rozcinane, a nie rozcinane 
Dziękuję
Staram się jednak zawsze odczuwam niedosyt, jak by nie wyszły to chciałbym coś poprawić lub zrobić lepiej lub zmienić
Trochę też mam większą presję bo już kolejne nie robię dla siebie, więc chciałbym aby cieszyły oko i aby użytkownik był zadowolony z pracy nimi. Te są dla podkuwacza, jestem ciekaw czy się sprawdzą...
Staram się jednak zawsze odczuwam niedosyt, jak by nie wyszły to chciałbym coś poprawić lub zrobić lepiej lub zmienić
Trochę też mam większą presję bo już kolejne nie robię dla siebie, więc chciałbym aby cieszyły oko i aby użytkownik był zadowolony z pracy nimi. Te są dla podkuwacza, jestem ciekaw czy się sprawdzą...
Dardzo ładne. Super.
Mistrzowska robota, nie ma co więcej komentować 
- Grzegorz K.
- Administrator
Te twoje kleszcze to osobna klasa urody narzędzi. Robisz je nie tylko funkcjonalne ale po prostu śliczne

Łechtacie moje ego aż się zarumieniłem
Dziękuję
Dziękuję
- Grzegorz K.
- Administrator
Te ostatnie ze zwykłej
Tak pisała Saduria i graffic.
Większość robiłem że stali konstrukcyjnej (lepsza dostępność) pracuję takimi i z własnych obserwacji uważam że jest wystarczająca, natomiast kleszcze z C45 można zrobić bardziej filigranowe i przy mniejszych przekrojach np rączek będą sztywniejsze.
Super robota! A efekt naprawdę robi wrażenie:). Swoją droga do takiego kształtowanie przekrojów używa się jakichś konkretnych narzędzi czy to tylko młotek, kowadło i talent autora
?