Czołem łobuzy
Na wstępie po latach nieobecności pragnę się przywitać z rzemieślniczą bracią i życzyć samych sukcesów w życiu oraz kowalskiej pasji . Mając przepracowane w zawodzie ćwierć wieku, na stare lata zebrało mnie na publikowanie artykułów z mojego niekonwencjonalnego podejścia do zawodu i przypływie refleksji naszło mnie by link do mojego vademecum zamieścić w tematycznym dziale z myślą że inne, a niżeli czysto książkowe podejście kogoś zaciekawi. Tak więc zostawiam linka do lektury i co prawda moje wypociny na chwilę obecną to 11 artykułów ale w przeciągu dłuższej perspektywy będę chciał napisać koło setki takich publikacji rozkładając ma czynniki pierwsze zagadnienia nie tylko czysto techniczne ale i wszystkie inne oscylujące w zakresie zagadnień tego jakże szlachetnego rzemiosła. Trzymajcie się chłopy i baby i miłej lektury. https://szustak-metaloplastyka.pl/vademecum-rzemiosla
Cześć kolego Miło że ze starej ekipy ktoś jeszcze pamięta Mikołajskiego rzemieślnika, choć mam nieodparte wrażenie, że forum stało się lub może staje w dużej mierze martwe, a szkoda bo był czas, że tętniło tu cyfrowe życie. Jednak jakby nie patrzeć praktycznie wszystko zostało powiedziane i mało kto pyta z taką intensywnością jak przed laty. Nie ukrywam że spędziłem tu setki jak nie tysiące godzin i jest to czas którego nie zapomnę, zwłaszcza, że przyniósł wiele owoców w postaci trwałych znajomości oraz nawet mając spore doświadczenie dowiedziałem się tego i owego. Co jakiś czas wchodzę bez logowania i widzę coraz mniejszą ilość postów aczkolwiek jakiś ruch jest więc dobrze. Lesko dziękuję za miłe słowo - trzym się
Banan stary przyjacielu pozdrawiam - trzymaj się
Totals
Liczba postów: 111857
Liczba tematów: 5752
Total Announcements: 5
Total Stickies: 32
Total Attachments: 24986
Topics per day: 1
Posts per day: 18
Users per day: 1
Topics per user: 2
Posts per user: 33