Mapka Użytkowników Forum (http://www.mapkakowale.yoyo.pl/)
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- Grzegorz K.
- Administrator
ode mnie wara :-P pomocnik sie chwycil to oglaszam go oficjalnie odpowiedzialnym za mapke :-P
mysle ze kto chce moglby miec kontakt bo to sie przyda ;-) u mnie np. moglby sie jeszcze pojawic mail i gg... stworzcie liste ludzi ktorzy chca byc zaznaczeni i pomocnik jedz z koksem :-D
co do dokladnosci zaznaczania. zdecydowanie tylko miasta. reszte bedziemy zalatwiac na PM.
mysle ze kto chce moglby miec kontakt bo to sie przyda ;-) u mnie np. moglby sie jeszcze pojawic mail i gg... stworzcie liste ludzi ktorzy chca byc zaznaczeni i pomocnik jedz z koksem :-D
co do dokladnosci zaznaczania. zdecydowanie tylko miasta. reszte bedziemy zalatwiac na PM.
- pomocnik94
- pomocnik94
pomocnik94 mogę pomóc w tym temacie, ale potrzebuję nazwy miejscowości z których są poszczególne osoby. Zmodyfikuje kod HTML i wyślę Ci na e-maila, a ty umieścisz na serwerze.
Jak coś to kontaktuj się na anton1984@op.pl.
Pozdrawiam
Jak coś to kontaktuj się na anton1984@op.pl.
Pozdrawiam
Już uzupełniłem mapkę o osoby które wypowiadały się w tym wontku (proponuje wątku), więc jeśli pomocnik94 jest jeszcze tym zainteresowany to mogę kontynuować, ale muszę wiedzieć kogo dopisywać.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 30 gru 2010, 23:37 przez anton1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Narazie dodałem tylko osoby do tej co wstawił pomocnik i mam ją u siebie na komputerze, jeśli pomocnik bedzie zainteresowany to wyslę Mu ją, a On ją wstawi tam gdzie była tamta.
Jeśli jest ktoś kto chce być dopisany to niech pisze. Nazazie są tylko osoby, które się wypowiadały w tym temacie.
Pozdrawiam.
Jeśli jest ktoś kto chce być dopisany to niech pisze. Nazazie są tylko osoby, które się wypowiadały w tym temacie.
Pozdrawiam.