święto milenijnego forowicza
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Krzysztof Assman
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Krzysztof Assman
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator
Fakt burdel nieco. Potraktuj to jako symbol, alegorię pewną... Trzeba mieć szersze spojrzenie mój drogi Marcinie. Wszystko w tym temacie jest pewnym komentarzem do pytania przewodniego. Świadomie nie ingeruję i nie prostuję toku tej dyskusji bo przybiera ona postać żywiołowego fraktalu który może być ilustracją tego jakie jest forum.
Twój post jest genialną klamrą dla wcześniejszych wypowiedzi. Co możemy wyciągnąć z potoku na którym przed chwilą postawiłeś tamę?
Twój post jest genialną klamrą dla wcześniejszych wypowiedzi. Co możemy wyciągnąć z potoku na którym przed chwilą postawiłeś tamę?

powiem tak, to forum jest jedynym miejscem w necie, w którym czuję się jak 'u siebie'. oczywiście brakuje mi nieco luzu w wypowiedziach, bo płynnie władam 'łaciną podwórkową' ale staram się hamować i chyba na dobre mi to wychodzi
z natury swej jestem, jak mniemam, introwertykiem i częściej słucham niż mówię, a tutaj jakoś łatwo mi przychodzi coś nabazgrać. wyniosłem stąd dużo, a czy coś wniosłem...? raczej niewiele ale nie mnie to oceniać.
z natury swej jestem, jak mniemam, introwertykiem i częściej słucham niż mówię, a tutaj jakoś łatwo mi przychodzi coś nabazgrać. wyniosłem stąd dużo, a czy coś wniosłem...? raczej niewiele ale nie mnie to oceniać.
BIURO TECHNICZNE Dokumentacje urządzeń dla Urzędu Dozoru Technicznego
-
Krzysztof Assman
Masz rację Marcinie, że tematyka znacznie odbiegła od założonej, oczywiście również trochę się do tego przyczyniłem za co mówię przepraszam. Postaram się odkupić swoją winę i powiem od siebie jakie są konkretnie moje odczucia. ...Forum uważam za nieocenioną skarbnicę wiedzy, dzięki której rozbudowałem swoją mizerną znajomość teoretyczną wielu zagadnień. Również praktyczna część zawodu stała się bardziej zrozumiała. Jestem samoukiem, który wiedzę zdobywał wyłącznie poprzez ocenę wykonanych prac, poddawanych następnie wnikliwej analizie, tak by kolejne nie były powielaniem tych samych błędów. Budujący i niezwykle pomocny jest dla mnie kontakt z osobami uprawiającymi to piękne rzemiosło, a loża szyderców, jak to loża szyderców, rządzi się własnymi prawami i lepiej ją tolerować niż z nią walczyć. Czasami drażni mnie niekonstruktywna krytyka, ale patrząc z drugiej strony to niezłe zrywanie boków tylko szkoda, że najczęściej cudzym kosztem, ale to tak na marginesie. Często odnoszę wrażenie, że niekoniecznie jestem lubianym forumowiczem, ale są to subiektywne odczucia wynikające zapewne z wrodzonej wrażliwości i być może mylne. Grunt to nie brać do bani i pochłaniać te fachowe treści, które setkami godzin tworzyliście. Gdyby forum kowalskie jakimś przykrym zrządzeniem losu zostało rozwiązane i urwałby się kontakt ze specami tak wysokiej klasy za jakich was uważam, to byłoby niezmiernie smutno i brakowałoby mi nawet tego delikatnego kąsania. Kończąc powiem, że cieszę się z przyjęcia mnie do waszego grona i udostępnienia wszystkiego czym tak szczerze dzielicie się z tymi, którzy waszej pomocy potrzebują.....Zachęcam wszystkich do dzielenia się własnymi odczuciami na temat forum. Jacenty pozytywnie p...........ty.
-
prezesAdammm
Nie wiem czy akurat dużo wnoszę do Forum... no oprócz pewniej dawki humoru... ale za to, czerpię stąd wiedzę garściami, każda wizyta to wymiana doświadczeń, nowe spojrzenie na kwestie związane z obróbką metali - w moim przypadku dobre uzupełnienie - bo jak zawsze podkreślam jestem spawaczem... tu mogę doszkolić się m.in. w ślusarce...
- Grzegorz K.
- Administrator
- Helga ten-door
bey pisze:
Hlip….. czy ktoś mnie przytuli???
To specjalnie dla Ciebie i nie tylko.
http://www.youtube.com/watch?v=FEpIFwumGag