Wszystko w swoim czasie, bo wujek żyć wiecznie nie będzie a szwagier to "miastowy" @#$%^...
Samoczynnie wygasa palenisko . Co się dzieje ??
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
prezesAdammm
Siostrzeniec 11 letni już trzymał uchwyt i iskrzył elektrodą otuloną... Jak będę miał czas i pogoda będzie lepsza to nauczę go szwajcować... Pomagał mi w prostych praca z drewnem... majsterkowanie to jego żywioł i widzę że z chęcią również by co kuł...
Wszystko w swoim czasie, bo wujek żyć wiecznie nie będzie a szwagier to "miastowy" @#$%^...
-
Krzysztof Assman
-
prezesAdammm
-
Krzysztof Assman
Dziś zadanie to jest nieco utrudnione poprzez technikę , która pakuje się w nasze zycie . Komputer , internet , tv. Wszystko jest potrzebne , lecz gorzej jak ktoś się zatraci i nie ma umiaru . To dokładnie jak ja z tym forum . Toż to uzależnienie jest i powinno się to leczyć
6 rano już zaglądam czy aby ktoś nie napisał nowego posta w moim temacie 
-
prezesAdammm
-
Krzysztof Assman
-
prezesAdammm
-
Krzysztof Assman
-
Krzysztof Assman
-
Krzysztof Assman
No tak , aby ktoś mógł z tego skorzystać , muszę zdać relację co robiłem źle .
Podstawowy błąd , to zbyt gruby koks . Podrobiłem go na wielkość pomiędzy migdałem a orzechem włoskim i jest rewelacja .
Zwiększenie nadmuchu spowodowało powstanie obwarzanka . Po usunięciu obwarzana mam nadal czystą kotlinę , gotową do dalszej pracy .
To by było na tyle . Zapewne nie jeden błąd może się wkradać , lecz nie tak poważny aby zachwiać równowagę mojego małego reaktora
Podstawowy błąd , to zbyt gruby koks . Podrobiłem go na wielkość pomiędzy migdałem a orzechem włoskim i jest rewelacja .
Zwiększenie nadmuchu spowodowało powstanie obwarzanka . Po usunięciu obwarzana mam nadal czystą kotlinę , gotową do dalszej pracy .
To by było na tyle . Zapewne nie jeden błąd może się wkradać , lecz nie tak poważny aby zachwiać równowagę mojego małego reaktora
- Grzegorz K.
- Administrator
-
Krzysztof Assman
-
Krzysztof Assman