moje fantazje KUBA2
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: moje fantazje KUBA2
Aries mówisz że przesadziłem

Ta poduszka ma też jakąś "poszewkę" z tyłu, czy to tylko 1/2 "wdzianka"? 
nowe prace ława;)

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 11 lip 2016, 20:35 przez KUBA2, łącznie zmieniany 1 raz.
stara ale zawieszona

Kuba, a cóż to za przyodziewek wykułeś?
Aniołek z ulicy Wiązów ?
Jacek chodzi Ci o tą nieskończoną koszulkę

To co na stole leży.
Bobodar jaki artysta taki anioł.
Ja nie jestem Jacek-Sz,Jackowi ja tylko buty czyścić
Jacek jak skończę to się pochwalę całością

Jacek jak skończę to się pochwalę całością
Po pierwsze primo, to nie była krytykaKUBA2 pisze:Bobodar jaki artysta taki anioł.![]()
![]()
![]()
Po drugie primo, każda twórczość upoważnia do tytułu "Artysta". Tu rozróżniam A. zawodowca i A. amatora
Po trzecie primo, mój anioł nie ma ulicy, gorzej, nawet nie zrobiłem anioła, nawet nie mam Anioła Stróża (ponoć nie przysługuje). I kto tu powinien być karminowy na ryjku ?
Dużo ciekawych prac :-) Nadrobiłem zaległości w oglądaniu. A szyld bardzo wymowny - od razu wiadomo, że chodzi o kowala, a i zgrabny.
Demokracja - tyrania większości nad mniejszością.
Kuba jak bardzo byś miał ochotę pojechać krytycznie po swoich pracach to wiedz, że ciężko o bardziej oryginalnego rzemieślnika na forum. Wykonujesz prace jedyne w swoim rodzaju i zapewne nie tylko ja zauważyłem iż stworzenie każdego z tych dzieł przyniosło ci niesamowitą frajdę. Co do Jacka Sz. to ja osobiście obsługuję jego buciory i powiem ci w tajemnicy, że zamiast zendry to w buciorach kulki po spawaniu ukrywa, taki z niego kowal.

I co tu można by było jeszcze dodać po retorze Jacku ? Chyba NICJacek-Sz pisze:Kuba jak bardzo byś miał ochotę pojechać krytycznie po swoich pracach to wiedz, że ciężko o bardziej oryginalnego rzemieślnika na forum. Wykonujesz prace jedyne w swoim rodzaju i zapewne nie tylko ja zauważyłem iż stworzenie każdego z tych dzieł przyniosło ci niesamowitą frajdę. Co do Jacka Sz. to ja osobiście obsługuję jego buciory i powiem ci w tajemnicy, że zamiast zendry to w buciorach kulki po spawaniu ukrywa, taki z niego kowal.![]()