Kowadło
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Re: Kowadło
Chciałem kupić to kowadło dzwoniłem do kolegi dwa razy się umawialiśmy na dostawę i nic . Teraz już nie odpowiada na sms dziwne podejście wystarczyło by powiedzieć sprzedałem komuś innemu i basta. Nie wiem może starej daty jestem ale tak się chyba interesów nie załatwia tak trochę nie fajnie robić z kogoś wała
Animal olej to
. Niestety takie czasy, że łatwiej ukrywać się za nieodebraniem telefonu, a niżeli zmierzyć się z problemem i powiedzieć przepraszam dorzucając krótkie wytłumaczenie. Honorne chłopaki to jednostki na wyginięciu i jakoś trzeba zacząć się przyzwyczajać i brać poprawkę na to, że nie wszystko jest takie jak byśmy chcieli. Sam mam problem z akceptacją takiego stanu rzeczy ajednak pracuję nad sobą.
Gość będzie pewno próbował jeszcze coś sprzedać za pośrednictwem forum i zapewne założy drugie konto by przysłowiowymi oczami nie świecić....Kowadło sprzedał, kupę kasy zarobił i zalał pałę upajając się bogactwem i telefonu nie miał siły odebrać. 
No tak właśnie do tego podszedłem napisałem tylko po to żeby chłopina sobie przeczytał i się zastanowił czy lepiej honorowo coś załatwić czy robić z kogoś wała a z siebie --- tu zamilknę bo to nie cenzuralne słowo a mamy zakaz od adminów w każdym razie nie polecam interesów z tym panem
Parę transakcji załatwiałem przez forum i zanim sprzedający zdążył podać do końca nr konta to już kasa leciała i tak samo było w drugą stronę ten to taki egzemplarz nie do końca honorowy ale co mi tam niech mu będzie na zdrowie
-
graffic
zawsze zablokowac mozna maila - wowczas nie zarejestruje sie pod innym logiem z tym samym mailem kontaktowym - to tak jakby co..mozliwosci sa
Wpuściliśmy na forum handlarza. To link do innego forum, na którym próbuje wcisnąć lód Eskimosom http://forum.preppersi.pl/forum2/sprzed ... cinie.html Blokować , banować i skarg nie wysłuchiwać.
W sumie mnie tam handlarz nie przeszkadza byle był rzetelny jak będzie miał towar który potrzebuję i uczciwie załatwi sprawę to czemu nie oszczędzi mi czasu na szukaniu po portalach ale ten to miglanc dogadaliśmy cenę i formę dostawy niby było ok a tu masz . W sumie nic się nie stało bo mam kowadło . Bardziej mi chodzi o to że jak przybijam piątkę (nawet przez telefon) to wypada się wywiązać z umowy a nie robić uniki i mieć gościa gdzieś .
Zwie się- Barwik
Barwik od Barwikowski. Nie odzywa się to ciąć.
-
graffic
Przejrzałem działania na FK p. Barwika - póki co nie kwalifikuje się do usunięcia (nie podpada pod złamanie regulaminu), mogę dać ostrzeżenie - lub zalecić kolegom ostrożność w prowadzeniu transakcji z tym Panem - jeśli podtrzymujecie (a musi to być zasadne) stanowisko w zakresie usunięcia Barwika - zostanie usunięty, ale brak odebrania telefonu nie może być podstawą do usunięci kogoś z FK
Graffic jak zwykle twa wielkość mierzona jest ilością rozsądku i dobrych uczynków. Dajmy chłopu spokój, kiedyś się nawinie to powiemy mu do słuchu. 
No to nie ciąć