Powitanie
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Turbo
-
Gość
-
Sławomir Kucia
-
Gość
No, jak już tak prosicie to dygam nóżką: witam, na imię mam Magda. Jakby nie liczyć, to już połowę życia ciapię metal. Z wykształcenia jestem metaloplastykiem, a od 2002 mam kuźnię. Przebranżowiłam swojego dziada na "air hamera" i tak se razem klepiemy. Mieszkamy na zadupiu, więc nikomu hałas nie szkodzi. Po pracy w kuźni pędzę do ogrodu i ugładzam dziką przyrodę.
- marcinello
- Kontakt:
Witam wszystkich :-)
Jestem Marcin , mam 16 lat ,moja największa pasja jest łucznictwo , a raczej to łukorubstwo ,całe to moje zamiłowanie do łuków poskutkowało tak ze wylądowałem w bractwie rycerskim z czego jestem bardzo zadowolony
poza tym pasjonują mnie wszelkiego rodzaju rzemiosła, zwłaszcza średniowieczne.
a jako że ostatnio kowalstwo mnie coraz bardziej wciąga , myślę że na trochę tu zostanę :-)
Jestem Marcin , mam 16 lat ,moja największa pasja jest łucznictwo , a raczej to łukorubstwo ,całe to moje zamiłowanie do łuków poskutkowało tak ze wylądowałem w bractwie rycerskim z czego jestem bardzo zadowolony
poza tym pasjonują mnie wszelkiego rodzaju rzemiosła, zwłaszcza średniowieczne.
a jako że ostatnio kowalstwo mnie coraz bardziej wciąga , myślę że na trochę tu zostanę :-)
Stal musi wiedzieć ze jesteś jej panem 
to tak jak większość z nas:)
wiem jak w szkołach uczą
mnie posyłali do wielu szkół, (ale nie dałem się złamać 8-) ) poziom nauczania jest wszędzie jednakowy.
działa jeszcze ta szkola? można się tam dalej kształcić w kierunku metaloplastyki?
Marcinello, jak będziesz chciał pokuć to wpadnij kiedyś:)
wiem jak w szkołach uczą
działa jeszcze ta szkola? można się tam dalej kształcić w kierunku metaloplastyki?
Marcinello, jak będziesz chciał pokuć to wpadnij kiedyś:)
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- marcinello
- Kontakt: