Humor
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Ickowi się syn urodził poszedł do rabina i się pyta powiedz mi co z niego wyrośnie rabin mówi przyjdz za 15 lat.Przychodzi a tam na stole stoi kieliszek wódki,100 zł i talmud sprawa jest taka jak wypije wódke to bedzie pijak jak weżmie stówe to biznesmen a jak księge to rabinem.Wpuszczają syna a ten walnął kielicha stówe do kieszonki ksiązke pod pache i poszedł.Icek zdziwiony
pyta się a teraz to kim będzie a rabin na to przecież widaż że księdzem
Coś nie tylko dla mężczyzn
Ja kobieta:
1. Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
2. Nie jestem rozkapryszona tylko "emocjonalnie elastyczna"
3. Przebaczyć i zapomnieć?
Nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
4. My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle!
5. To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"
6. Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu... a potem uczynił ziemię okrągłą!!!
7. Na moim nagrobku niech będzie napis "Co się głupio gapisz" Też bym wolała leżeć teraz na plaży!!
Ja kobieta:
1. Nie czytam żadnych instrukcji. Wciskam guziki, aż zadziała.
2. Nie jestem rozkapryszona tylko "emocjonalnie elastyczna"
3. Przebaczyć i zapomnieć?
Nie jestem Jezusem, ani nie mam Alzheimera!
4. My kobiety jesteśmy aniołami, a gdy się nam podetnie skrzydła, lecimy dalej na miotle!
5. To nie jest żaden tłuszcz! To "erotyczna powierzchnia użytkowa"
6. Gdy Bóg stworzył mężczyznę, obiecał, że idealnego faceta będzie można spotkać na każdym rogu... a potem uczynił ziemię okrągłą!!!
7. Na moim nagrobku niech będzie napis "Co się głupio gapisz" Też bym wolała leżeć teraz na plaży!!
Doświadczenie to coś co zdobywamy zaraz po tym jak było nam potrzebne ;-)
tu cos z innej beczki
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=4957282260