NA PEWNO NIE UDA CI SIĘ ZROBIĆ CZEGOS TAKIEGO!!!
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
Powiem tylko, ze Salaputro ma juz kawał szyny . . .Nikiel pisze:jaki projekt robimy teraz? dzwonki? zegar słoneczny? wiatrowskaz?? ktoś rzuci jakieś wyzwanie, czy znów mam to zrobić?:)
może taborecik (po poznańsku: ryczka), takie małe krzesełko 35-40cm wysokości siedzisko, rzecz funkcjonalna, żeby było wyzwanie, z jednego kawałka dowolnego materiału.
- Salaputro
- Administrator
- Kontakt:
No to i ja dorzucę swój kawałek 40 cm szyny kolejowej po morfingu termicznym ;-)

Miseczka jest wykonana z wyciętego kawałka stopy szyny. Szyna jak się okazało po przecięciu miała wadę walcowniczą w postaci rozwarstwienia środnika , które przechodziło w główkę i miałem spore obawy - czy mi się nie rozwarstwi w czasie kucia - na szczęście tak się nie stało...

Miseczka jest wykonana z wyciętego kawałka stopy szyny. Szyna jak się okazało po przecięciu miała wadę walcowniczą w postaci rozwarstwienia środnika , które przechodziło w główkę i miałem spore obawy - czy mi się nie rozwarstwi w czasie kucia - na szczęście tak się nie stało...
cieplutkie jeszcze:) śliczne! widać majstrowy młociaszek jeszcze hulo:D
ja mam uwagę jedną. łuk na środniku jest za doskonałe i kontrastuje z fakturą szpica:) jakby cięte laserem. pewnie to tylko na fotce tak wygląda.
ja mam uwagę jedną. łuk na środniku jest za doskonałe i kontrastuje z fakturą szpica:) jakby cięte laserem. pewnie to tylko na fotce tak wygląda.
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
To może ja rzucę wyzwanie.
Nie uda wam się zrobić dzwonka z szyny
.(powinien pięknie dzwonić jeszcze zachartować wysoko i .....)
z założenia powinno tak: http://www.pracownia.hostit.pl/dzwonki/ ... dz-108.jpg wyglądać
Wątpie żeby sie udało
Nie uda wam się zrobić dzwonka z szyny
z założenia powinno tak: http://www.pracownia.hostit.pl/dzwonki/ ... dz-108.jpg wyglądać
Wątpie żeby sie udało
"tak samo brzytwę płucze się w zimnej i cycki prysznicowane zimnym prysznicem są twardsze i jędrniejsze"
- Grzegorz K.
- Administrator
- Grzegorz K.
- Administrator