Pozycjonowanie stron www
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Dzięki chłopaki, Jacek, BANAN, na pewno skorzystam z waszych rad bo ta moja stronka coraz bardziej mnie denerwuje. A co do oszusta pozycjonera, to ja też uważam że rąbał mnie na kaskę i nic nie robił. Gdybyście mogli mi polecić jakiegoś dobrego i taniego(jeśli w ogóle taki istnieje)informatyka to będę zobowiązany
Pozdrawiam
Mojego sympatycznego kolegę Bartka, który robi kowalskie strony, a przy okazji je optymalizuje. Jak chcesz to napisz do niego. bartosz.lambert@gmail.com
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Potwierdzam profesjonalizm Bartka. Miesiąc temu napisał moją stronę na nowo, tak by było na czym oko zaczepić i by była czytelna dla robota przeglądającego nasze strony. Moja stara strona w niektórych frazach ledwie łapała się w końcówce pierwszej setki ,a oto dzisiejsze notowania w niektórych kluczowych dla mnie frazach:
kowalstwo artystyczne warszawa-1
bramy kute warszawa-19
kowalstwo artystyczne-33
palniki gazowe kowalskie-3
kunsztowne kowalstwo-2
Czy trzeba lepszych referencji? Wiek mojej domeny to trzy lata, podobnie jak twojej.
Nie wiedziałem, że handlujesz najgorszymi piecykami gazowymi na rynku
kowalstwo artystyczne warszawa-1
bramy kute warszawa-19
kowalstwo artystyczne-33
palniki gazowe kowalskie-3
kunsztowne kowalstwo-2
Czy trzeba lepszych referencji? Wiek mojej domeny to trzy lata, podobnie jak twojej.
Nie wiedziałem, że handlujesz najgorszymi piecykami gazowymi na rynku
- BANAN
- arcyweteran forum
Dara pisze:Dzięki za propozycję , na pewno z niej skorzystam.
Na "przetrwaniu jest zaniedbany temat kowalstwa.
Szekspir miał ten temat prowadzić,ale jakoś zrezygnował.
Jak by kto chciał to może za free umiescić tam sznurek do
swojej strony.
Skorzystałem z oferty promocyjnej, ale te zabezpieczenia przy pisaniu postów są wkurzające
No cóż. Mało że handluję to jeszcze na nich pracuję. Używam ich przy produkcji tzw.gotowców tj. elementów skrętnych typu "C","S","P" itd, z płaskownika 12x6, pręta 10x10, 12x12, fi12, 14 itd. Muszę powiedzieć że naprawdę sprawdzają się doskonale. Ja nie potrzebuję nagrzewać stali do białości, wystarczy że jest czerwona, nawet słabo i rybie ogony wychodzą mi wyśmienite. Robię je na rozkuwarkach własnej produkcji(podpatrzyłem od chińczyków i zrobiłem solidniejsze). Zużycie gazu propan-butan jest małe. Butla 11kg wystarcza mi na 12-15 godzin pracy. Czego chcieć więcej. Ekonomia.BANAN pisze:Nie wiedziałem, że handlujesz najgorszymi piecykami gazowymi na rynku
P.S.
Nigdy mi nic nie wybuchło ale na wszelki wypadek gaśnice wiszą przy każdym stanowisku
Pozdrawiam
Jeżeli będzie wam się nudziło, a jesteście już bardziej bądź mniej szczęśliwymi posiadaczami strony internetowej to zamiast bezsensownie biegać po wyszukiwarce sprawdzając każde słowo kluczowe z osobna, podam link. Jest to bardzo precyzyjna wyszukiwarka pozycji stron internetowych na daną frazę. Okno prawe, wklejamy adres naszego www, a okno lewe przykładowe pozyjonowane słowo lub słowa, np. kowalstwo artystyczne. Narzędzie jest darmowe co w branży pozycjonerskiej jest zjawiskiem bardzo rzadkim.
http://cmonitor.pl/
http://cmonitor.pl/
Nie wiem czy dobre miejsce. Zrobiłem sobie stronkę, tak amatorsko, bo wiedzy dużej na ten temat nie mam (ja chyba we wszystkim jestem amatorem). Jak by ktoś miał ochotę tam zajrzeć, to zapraszam: Kuźnia Aries . Krytykujcie, jeśli łaska
.
"Gdy trudu brak, maestrii brak"
Lipali
Lipali
- BANAN
- arcyweteran forum
Jeszcze jakby była księga gości ,to mielibyśmy gdzie pisać pochlebstwa i zostawiać swoje linki
Jak Jacek zajrzy, to zaraz ją prześwietli
Przegląda się ją sympatycznie,ale zaplecze dla robota przeglądającego strony jest z reguły dla odbiorcy nie widoczne. Myślę, że dla potencjalnego klienta powinieneś prócz poczty elektronicznej podać nr telefonu i dane adresowe z ewentualną mapką dojazdu, to budzi zaufanie, a ja osobiście wolę bezpośredni kontakt z klientem. Z reguły jeśli klient zada sobie trud przyjechania do Ciebie, to zawsze z tej wizyty coś pozytywnego wyniknie.Poza tym wykazuje w ten sposób pewną formę szacunku dla Twojej osoby.
Kontakt 517355290
Aries, Aries, bardzo fajna stronka, a jeszcze ciekawsza robota, którą umieściłeś w galerii. Stronę przeanalizowałem od deski do deski i powiem ci, że bardzo mi się podoba. W twoich opisach wyczuwalna jest pasja, a to jeden z ważniejszych aspektów, które powinny nam towarzyszyć podczas zgłębiania tajników zawodowych mających na celu dążenie do perfekcji. Ogólnie mówiąc, super- gratulacje. Nie rób księgi gości bo wszyscy zareklamujemy się dzięki twojej stronie.
To w palenisku, spalając paliwo w postaci węgla drzewnego, węgla kamiennego bądź koksu, istnieje możliwość podgrzania metalu do rządanej temperatury
...
szlifierka kątowa, młty resorowe
...
W koalstwie do tego celu używa się również przecinaków lub/i podcinek.
...
Możnaby zastanowić się, gdzie w kowalstwie jest miejsce na rzemiosło
...
W moich wytworach nie ma elementów spawanych i nie ma gotowych odkówek, Odkuwka jest wyjątkiem.
...
Każdy detal wykonany jest ręcznie, kżdy kawałek
...
bo są. "Bo są."
Tyle znalazłem ,ale na pewno coś jeszcze uciekło.
...
szlifierka kątowa, młty resorowe
...
W koalstwie do tego celu używa się również przecinaków lub/i podcinek.
...
Możnaby zastanowić się, gdzie w kowalstwie jest miejsce na rzemiosło
...
W moich wytworach nie ma elementów spawanych i nie ma gotowych odkówek, Odkuwka jest wyjątkiem.
...
Każdy detal wykonany jest ręcznie, kżdy kawałek
...
bo są. "Bo są."
Tyle znalazłem ,ale na pewno coś jeszcze uciekło.
Ostatnio zmieniony 21 mar 2013, 17:15 przez Dara, łącznie zmieniany 4 razy.