Wytop stali typu bułat w warunkach garażowych.
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
- BANAN
- arcyweteran forum
- Lokalizacja: Armaty pod Stoczkiem zdobywała wiara rękoma czarnymi od pługa
Właśnie wrócił z oprawy z pochewką, oglądam, napatrzeć się nie mogę
I chyba za tyle to nie chciałbym się z nim rozstać 

Ostatnio zmieniony 27 paź 2015, 08:37 przez BANAN, łącznie zmieniany 1 raz.
Kontakt 517355290
-
egojack1
Ech...te emocjonalne rozmowy o finansach...
Nie dla psa kiełbasa. Jak ktoś ma 2zł w portfelu, to 5zł za taki nóż to będzie drogo...
Moje standardowe rady dla kupców- weź się do roboty i zarób na to, albo zrób sobie sam.
Cwaniaczki i lenie postękają i odpuszczają. Reszta jakoś potrafi pieniążek wycisnąć.
Nie dla psa kiełbasa. Jak ktoś ma 2zł w portfelu, to 5zł za taki nóż to będzie drogo...
Moje standardowe rady dla kupców- weź się do roboty i zarób na to, albo zrób sobie sam.
Cwaniaczki i lenie postękają i odpuszczają. Reszta jakoś potrafi pieniążek wycisnąć.
-
egojack1
A kto tu się emocjonuje, może Ty? Ja nie mając orientacji w rynku takich noży po prostu i zwyczajnie pytam. Nie rozumiem, dlaczego sprawy finansowe miałyby być emocjonalne...Remington pisze:Ech...te emocjonalne rozmowy o finansach...
Albo tabu... Ja akurat nie kupuje noży, nie zamierzam też ich robić. Nie wypowiadałem się też, czy tanio, czy też drogo, to po mi tutaj wyjeżdżasz z psem i kiełbasą?