Spotkania kameralne - nowa świecka tradycja
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Tak sobie myślę. Jeśli już w wielu postach i tematach używamy żargonu, to wprowadzając teraz nazwy fachowe tylko namieszamy nowym w głowach, np: raz pisze jodełka a raz 34GS to pomyśli taki że to co innego :-P
Teraz jak dla mnie dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie w dziale FAQ słownika dla początkującego, gdzie było by podane ,,tłumaczenie'' najczęściej używanych przez nas skrótów myślowych ;-)
Teraz jak dla mnie dobrym rozwiązaniem byłoby wprowadzenie w dziale FAQ słownika dla początkującego, gdzie było by podane ,,tłumaczenie'' najczęściej używanych przez nas skrótów myślowych ;-)
Myśl i Pamięć
poczucie humoru jest cechą ludzi inteligentnych, a kąśliwe poczucie humoru(forma najczęściej występująca na naszym forum ) jest najpiękniejsze:)
Wszebąd od tego jest moderatorem, żeby zwracać uwagę i pilnować ładu. Nikt się za to nie może obrażać i chyba nikt się nie obraża.
od tego są użytkownicy, żeby sobie jaja robić i tak powinno być. Może mi się wydaje, ą może nie, ale myślę, że forum spełnia nie tylko funkcję edukacyjną, ale również rozrywkową. trzeba się z tym pogodzić:) mi się często japa śmieje jak czytam co Wy tu wypisujecie.
szacun!
ludzie dzielą się na dwie grupy:) pierwsza grupa to ludzie, którzy dzielą ludzi na dwie grupy, a druga to ludzie którzy tego nie robią 
- Grzegorz K.
- Administrator
W ramach kursu jaki robię, odwiedziłem tzw Podlaski Szlak Rękodzieła.
Wycieczka zaczęła się od odwiedzenia kuźni w Czarnej Wsi Kościelnej.
Ta wioseczka jest szeroko znana w moim regionie, kowal też,
ale przyznam, że nie zrobił na mnie ten majster dobrego wrażenia.
Miedzy innymi dlatego, że na samym wstępie wciskał mi, że jest
jedyną w Polsce osobą, która ręcznie klepie listki i róże...
Albo opowiadał o swojej wyższości nad kowalami z Wojciechowa.
Fotki z wizyty:
http://picasaweb.google.pl/Probollo/Kur ... Marzec2010#
Niedawno puszczali o nim dokument ale nie znalazłem w necie.
W tygodniu wrzucę fotki z wizyty u stryja kowala, do którego nie mogę się wybrać z racji
odległości która dzieli nasze domy, wynoszącej jakieś 50 metrów.
Wycieczka zaczęła się od odwiedzenia kuźni w Czarnej Wsi Kościelnej.
Ta wioseczka jest szeroko znana w moim regionie, kowal też,
ale przyznam, że nie zrobił na mnie ten majster dobrego wrażenia.
Miedzy innymi dlatego, że na samym wstępie wciskał mi, że jest
jedyną w Polsce osobą, która ręcznie klepie listki i róże...
Albo opowiadał o swojej wyższości nad kowalami z Wojciechowa.
Fotki z wizyty:
http://picasaweb.google.pl/Probollo/Kur ... Marzec2010#
Niedawno puszczali o nim dokument ale nie znalazłem w necie.
W tygodniu wrzucę fotki z wizyty u stryja kowala, do którego nie mogę się wybrać z racji
odległości która dzieli nasze domy, wynoszącej jakieś 50 metrów.
- diskopolo007
- Kontakt:
Ja apeluję o ogłoszenia osób, które mogą się spotkać w celu udzielenia nauk praktycznych.
Ostatnio sobie rozmyślałem i doszedłem do wniosku, że mi przy bardzo rzadkiej możliwości samonauki w domu zajmie bardzo dużo czasu dojście do robienia czegokolwiek.
Próbowałem zorganizować spotkanie z Grzegorzem ale przez ok pół roku nie udało nam się tego dokonać więc postanowiłem, że jestem tak zdeterminowany, że poszukam kogoś kto chciałby i mógłby udzielić jakiś lekcji i nie koniecznie musi być z pomorza.
Proszę o informację kto byłby chętny i wtedy myślę, że nie tylko ja ale i inne osoby zainteresowane będą dogadywać terminy indywidualnie.
Pozdrawiam
diskopolo007
Ostatnio sobie rozmyślałem i doszedłem do wniosku, że mi przy bardzo rzadkiej możliwości samonauki w domu zajmie bardzo dużo czasu dojście do robienia czegokolwiek.
Próbowałem zorganizować spotkanie z Grzegorzem ale przez ok pół roku nie udało nam się tego dokonać więc postanowiłem, że jestem tak zdeterminowany, że poszukam kogoś kto chciałby i mógłby udzielić jakiś lekcji i nie koniecznie musi być z pomorza.
Proszę o informację kto byłby chętny i wtedy myślę, że nie tylko ja ale i inne osoby zainteresowane będą dogadywać terminy indywidualnie.
Pozdrawiam
diskopolo007
moje słowo to mój honor, mój honor to moje życie.