domena + serwerownia

Tematy nie zawsze związane z kowalstwem

Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

domena + serwerownia

Post autor: harlem » 19 wrz 2012, 20:54

w dziale wewnętrznym temat był już opisany, więc daje to na ogólną tablicę:
Proszę Państwa,
jako, że już po wakacjach to zapraszam chętnych do wpłacania pieniążków za domenę. Miesiąc temu domenę już opłaciłem z własnych środków i z końcówki forumowego budżetu. Za te przedsięwzięcie potrzeba ok. 100pln. Jest jeszcze druga kwestia sfinansowania miejsca na serwerze. Moja propozycja to 150pln +23%vat co daje 184,50pln (to połowa stawki za najbardziej podstawowe miejsce "active" na serwerowni nazwa.pl). Jeśli są inne propozycje co do umieszczenia naszych zasobów forumowych na innym serwerze, gdzie roczna opłata byłaby zdecydowanie bardziej korzystna to umieszczajcie propozycje. Z początkiem października należy dokonać płatności. Jeśli nie ma przeciw wskazań to budżetujemy w zaokrągleniu 280pln. Ostatnimi razy ok. 30 osób wpłaciło pieniążki. Skoro jest nas ok. 800 osób to proponuję 10pln od głowy (dziadowskie głowy policzymy jako jednogłowe 8) ). Info z kontem na PW, tak jak poprzednim razem, gdy ktoś ma ochotę partycypować.
Ostatnio zmieniony 09 paź 2012, 20:58 przez harlem, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Szymon
Kontakt:

Post autor: Szymon » 07 paź 2012, 20:18

pozno przeczytalem: rrnet.pl
Nie ma róży bez kolców,
tak jak życia bez stolców.

Awatar użytkownika
harlem
Kontakt:

Post autor: harlem » 07 paź 2012, 21:49

Szanowne towarzystwo, coś słabiutko podejmujecie takie wyzwanie. Temat odsłaniany ponad 100 razy. 4 forowiczów zareagowało finansowo - stąd szacun z mojej strony. Ok, w tej chwili płace już za serwerownię. Poczekam jeszcze 1 tydzień na niezdecydowanych.

ODPOWIEDZ

Wróć do „ROZMOWY - hydepark ”