Moje prace
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
-
Kaskadermajk
Moje prace
Cześć. Po krótkim błądzeniu wklejam tu. Doszło parę rzeczy. Jak już w innym poście wspominałem technika cięcia i spawania. Potem szlif i farba, a wkładka LED mojego pomysłu i wykonania. Doszły 2 zdjęcia, które prezentują możliwe zastosowanie "ze ścianą" pochodni. Tak jest u mnie w domu, dołożyłem ceglane kafelki na ścianę we dwóch wzorach, na dwóch przeciwległych ścianach pokoju. Oto efekt. Miłej inspiracji!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Re: Moje prace
Nie kowalskie, ale pomysłowe 
"Pokusiłbym się" o staranniejszą obróbkę spawów, bo nie dodają uroków jak i kabelek, który też "ciepnąłbym" w ... regips?
"Pokusiłbym się" o staranniejszą obróbkę spawów, bo nie dodają uroków jak i kabelek, który też "ciepnąłbym" w ... regips?
-
Kaskadermajk
To lita ściana. Remont jeszcze trwa, ale teraz kolej na coś innego. Kowalskie nie jest, bo nie mam ani pieca, ani kowadła póki co, a pomysłów sporo. Jak coś się uda sprzedać, to będę inwestował w warsztat, a na chwilę obecną muszę dać radę z tym co mam.
To trzymam(-y) kciuki i czekam(-y) 
-
Kaskadermajk
a jeszcze coś
Też niekowalskie, ale jest. Węgielnica z drewna z okuciem metalowym i metalowy cyrkiel.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
No KOWALSKIE
raczej nie, mi to od razu skojarzyło się z https://pl.wikipedia.org/wiki/Wolnomularstwo
Może to Loża Szyderców
Może to Loża Szyderców
Postęp polega na tym, że na wszystko potrzeba coraz mniej czasu, a coraz więcej pieniędzy.
Francis Albert Sinatra