Grunwald 2010
Moderatorzy: Nomad, BANAN, Marcin, Nikiel
Valygar Ty albo ktoś z ekipy kowali nie nocował przypadkiem nad jeziorem?
Pytał mnie koło PKSu pewien mężczyzna z wąsem o drogę (dwóch chłopaków z tobołami) i szedł za nami nad samo jezioro ?
Co do organizację przyznaję fatalna- sam patrzyłem jak 15 minut stała karetka na sygnale w korku i nawet policjant nie mógł sobie poradzić...
Pytał mnie koło PKSu pewien mężczyzna z wąsem o drogę (dwóch chłopaków z tobołami) i szedł za nami nad samo jezioro ?
Co do organizację przyznaję fatalna- sam patrzyłem jak 15 minut stała karetka na sygnale w korku i nawet policjant nie mógł sobie poradzić...
Wybrałem się tam w sobotę rano ponieważ byłem nie daleko (70 km od Grunwaldu). Wyjechałem o 10 rano a na miejsce dotarłem... 16.20. Tak więc transmisji z rekonstrukcji wysłuchałem w radiu:). Masa ludzi, tragiczna organizacja i w sumie nie wiele zobaczyłem. Można powiedzieć tak: Grunwald miejsce porażki nie tylko Krzyżaków:)
Grzegorz tak to bylem ja 
Wilku ja osobiscie nie jezdzilem ale z tego co wiem ekipa Einara jezdzila samochodem tam.
glowna przyczyna tych korkow bylo to ze do grunwaldu dochodzily 2 waskie drogi w ktorych ledwo sie mijaly samochody. Aha i denerwowalo to, ze na 150k turystow bylo 8 pryszniców i umywalek :-D (laczac damska i meska toalete :-P)
Wilku ja osobiscie nie jezdzilem ale z tego co wiem ekipa Einara jezdzila samochodem tam.
glowna przyczyna tych korkow bylo to ze do grunwaldu dochodzily 2 waskie drogi w ktorych ledwo sie mijaly samochody. Aha i denerwowalo to, ze na 150k turystow bylo 8 pryszniców i umywalek :-D (laczac damska i meska toalete :-P)
- Grzegorz K.
- Administrator
A mnie się bardzo podobało .Byłem z 10-cioletnim synem .Logistyka - rzeźźźźźźnia ! Dotarliśmy na miejsce o 14,05.Trochę luźniej było przy głośniku.I wtem zaśpiewali " BOGURODZICĘ ".Ludzie, jeszcze dziś mi ciary po plecach chodzą.Nie zapomnę tego do końca życia.Co do rzemieślników i ich wyrobów - było kilka rodzynków
http://www.facebook.com/photo.php?pid=3 ... 0117226791
wejdźcie w zdjęcia bo mimo że przeklejam tylko te laski wyskakują na pierwszy ......ogień
zdjęcia z Grunwaldu ale na górze z Wolina trochę warsztatów różnych kowali
HOWGH
wejdźcie w zdjęcia bo mimo że przeklejam tylko te laski wyskakują na pierwszy ......ogień
zdjęcia z Grunwaldu ale na górze z Wolina trochę warsztatów różnych kowali
HOWGH